Samsung lansează o nouă serie de unități optice externe pentru ultrabook-uri

Scris de | 24 iulie, 2014
Samsung lansează o nouă serie de unități optice externe pentru ultrabook-uri

Samsung lansează o nouă serie de unități DVD-RW portabile ultra-slim, modelele SE-218GN și SE-208GB, cu un design mai elegant și portabile. Măsurând 148,6 x 14 x 146 mm (SE-208GB) și 148 x 14,4 x 143(SE-218GN), unitățile sunt ideale pentru utilizatorii de ultrabook-uri care au nevoie de unități optice pentru a accesa documente stocate, fotografii și conținut multimedia. Aceste noi produse au un design care plasează butonul „Eject” pe partea superioară a carcasei, pentru o utilizare cât mai confortabilă.

Samsung 208GBW

Smart Power Technology prin consumul redus și posibilitatea de conectare printr-un port USB, le oferă utilizatorilor o soluție flexibilă prin care bateria ultrabook-ului lor nu va fi suprasolicitată atunci când acesta este utilizat în afara casei sau a biroului, respectiv atunci când nu este conectat la o sursa de alimentare. Smart Power Technology le permite unităților DVD-RW să funcționeze ca un hard disk portabil pentru tablete cu porturi USB. Astfel, împreună cu funcția AV Connectivity, utilizatorii de tablete se pot bucura acum de conținutul lor multimedia stocat.

Alături de opțiunile flexibile de conectivitate, unitățile sunt echipate cu Smart Archive Technology, pentru a stoca în siguranță date personale importante. Spre deosebire de alte tehnologii existente, această opțiune oferă o calitate a scrierii optimizată pentru DVD-urile care sunt folosite pentru stocarea conținutului pentru o perioadă lungă de timp. Tehnologia se aliniază formatării standard DVD compatibilă inclusiv cu discurile de arhivare (ISO10995 standard). În plus, driverele suportă tehnologia de stocare a discurilor M-DISC, care scrie datele pentru a putea fi folosite oricând, chiar și de către generațiile viitoare, fără a apărea problema pierderii acestor date.

Noile unități optice au fost create pentru a fi compatibile cu toate sistemele răspândite de operare, inclusiv cu noul Windows 8 și cu cea mai nouă versiune Mac OS. Acestea pot citi și scrie fișiere la diferite viteze, pe diferite tipuri de media și includ tehnologia Buffer Under Run pentru a preveni erori ce pot apărea atunci când vitezele de scriere depășesc vitezele transferurilor de date.

Etichete: , , , , , , , , ,