Vodafone România lansează Supernet pentru viteze ridicate

Scris de | 8 septembrie, 2014
Vodafone România lansează Supernet pentru viteze ridicate

De astăzi, Vodafone lansează Supernet, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiență superioară de utilizare.

Andrea Rossini, Giovanni Charelli, Markus Lause

“Supernet reprezintă cel mai bine puterea rețelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recentă implementare, destinată să ofere clienților noștri o experiență remarcabilă de utilizare a smartphone-urilor. Este felul nostru de a transforma smartphone-urile clienților noștri în terminale și mai inteligente, fără costuri suplimentare. Supernet începe cu viteze ridicate pentru toți clienții noștri, și continuă cu o stabilitate superioară a conexiunii de Internet, pentru streaming și browsing optimizat. Supernet înseamnă, de asemenea, și o soluție de securitate, localizată la nivel de rețea, care furnizează protecție pentru utilizatorii Vodafone, clienți business sau individuali. Lansarea de astăzi face parte din strategia noastră permanentă, ce are ca rol furnizarea celei mai bune experiențe clienților noștri”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România.

UltraSpeed, unul dintre pilonii principali ai Supernet, folosește o tehnologie și arhitectura exclusivă Vodafone, care asigură o experiență broadband autentică, de viteză superioară. Astfel, începând de acum, toți utilizatorii Vodafone beneficiază de viteze ridicate de transfer: vitezele 3G cresc substanțial, până la 43,2 Mbps, iar utilizatorii serviciilor 4G beneficiază de viteze de download de până la 300 Mbps.

XStream furnizează o experiență video desăvârșită, cu o conexiune instantanee, bazată pe stabilitatea superioară a conexiunii de Internet pentru browsing, descărcare de fișiere și streaming. XStream funcționeazp prin intermediul unui algoritm exclusiv Vodafone de optimizare, precum și prin rețeaua All-IP a Vodafone, ce asigură o experiență superioară de streaming.

MaxProtect este o inovație ce furnizează tuturor utilizatorilor o soluție completă de securitate la nivel de rețea, pentru orice terminal: smartphone, tabletă, laptop sau PC, numai în rețeaua Vodafone. MaxProtect este disponibil tuturor clienților Vodafone, fără a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicații. Serviciul asigură protecție antivirus, anti-phishing, și antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin rețeaua Vodafone. MaxProtect este disponibil gratuit pentru toți abonații RED, pe întreaga durată contractuală. Și pentru ceilalți abonați, serviciul este gratuit, pentru o perioadă de șase luni.

SecurityPro 2.0 îndeplinește cerințele de Securitate ale tuturor companiilor, permițând angajatorilor să personalizeze utilizarea smartphone-urilor în cadrul companiilor, în rețeaua Vodafone, certificată pentru Managementul de Continuitate a Afacerii. Companiile primesc Soluția de Securitate direct din rețeaua Vodafone, iar conexiunea de date este protejată, pentru a asigura securitatea tuturor terminalelor conectate. Angajații vor putea, de asemenea, să navigheze pe Internet fără grija virușilor sau a pierderii datelor companiei.

Campania de comunicare a lansării Supernet se desfășoară în mediul print, TV, radio, online și outdoor. Campania are ca protagoniști membrii unei familii obișnuite, care descoperă, rând pe rând, beneficiile Supernet. Mai multe informații despre noua campanie de comunicare sunt disponibile la www.vodafone.ro.

 

Etichete: , , , , , , ,