Black Friday Digi Mobil – 6 luni gratuite la abonamentul Optim Nelimitat

Scris de | 27 noiembrie, 2014
Black Friday Digi Mobil – 6 luni gratuite la abonamentul Optim Nelimitat

RCS & RDS organizează în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, „Black Friday Digi Mobil” și oferă o reducere de 100% la plata abonamentului Optim Nelimitat pentru 6 luni, persoanelor fizice care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil.

13_Xperia_E3

În plus, Digi Mobil le oferă beneficiarilor acestei oferte, posibilitatea de a-și achiziționa telefoane mobile cu plata integrală sau în rate. Oferta este valabilă la contractarea abonamentului Optim Nelimitat și se adresează tuturor clienților care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil. Persoanele care doresc să beneficieze de această ofertă trebuie să se prezinte într-un punct de prezență RCS & RDS cu „Zona vânzări” sau într-unul din noile magazine Digi, în perioada 27 noiembrie – 01 decembrie 2014.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice rețea națională și în rețele internaționale, internet mobil nelimitat în rețeaua proprie, primii 5 GB trafic fără limitare de viteza, cu viteza de acces de până la 21,6 Mbps și 100 MB/lună pentru date în roaming național, pe care clienții îi pot utiliza gratuit. Abonații RCS & RDS la serviciile Digi Net și Digi TV care achiziționează un abonament Optim Nelimitat, plătesc 5 euro/luna (TVA inclus), iar la al doilea abonament achiziționat vor plăti 4 euro/luna (TVA inclus). Abonații companiei la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care contractează doar un abonament Optim Nelimitat, plătesc 7 euro/lună (TVA inclus), iar la încheierea celui de-al doilea abonament, vor achita doar 5 euro/lună (TVA inclus) pentru fiecare abonament în parte. Persoanele care încheie un abonament Optim Nelimitat și nu sunt clienți la serviciile de internet fix sau televiziune, plătesc un tarif de 10 euro/lună (TVA inclus) și 7 euro/lună, (TVA inclus) dacă achiziționează două abonamente Optim Nelimitat.

Etichete: , , , , ,