#CES2015: ASUS introduce seria Transformer Book Chi, ZenFone 2 și ZenFone Zoom

Scris de | 6 ianuarie, 2015
#CES2015: ASUS introduce seria Transformer Book Chi, ZenFone 2 și ZenFone Zoom

Președintele ASUS, Jonney Shih, a dezvăluit cele mai recente inovații ale companiei în cadrul conferinței de presă de la International CES 2015. El a prezentat seria completă de portabile ASUS Transformer Book Chi, modele 2-in-1, puternice și suple, ce se transformă instant în cele mai subțiri tablete cu Windows din lume.asus_chairman_jonney_shih_introduced_transformer_book_chi_family_at_ces_2015

„ASUS Transformer Book Chi este mașina supremă, de vis, ce oferă mobilitate, divertisment și productivitate, toate acestea de la un singur dispozitiv elegant.”, a declarat domnul Jonney Shih înainte de a-l invita alături pe scenă pe Kirk Skaugen, Vicepreședinte Intel și Manager General al Client Computing Group. „Apreciem suportul vechiului prieten și partener strategic Intel în această călătorie În Căutarea Incredibilului.”

„Intel și ASUS împărtășesc pasiunea comună pentru tehnologie și am oferit împreună produse incredibile, incluzând desktopuri, produse 2 în 1, laptopuri, tablete și telefoane inteligente”, a declarat domnul Kirk Skaugen. „ASUS ZenFone 2, motorizat de cele mai noi procesoare Intel Atom pe 22 nanometri și ASUS Transfomer Book T300 Chi cu procesoare Intel Core M pe 14 nanometri sunt realizări extraordinare în colaborarea noastră de mai multe decenii. Așteptăm cu nerăbdare continuarea parteneriatului nostru cu ASUS pentru a dezvolta următoarea generație de dispozitive mobile ce ne inspiră.” Jonney Shih a continuat cu prezentarea mult-anticipatului ZenFone 2, cu o formă egonomică și rafinată, tehnologie foto PixelMaster, cel mai recent procesor Intel Atom Z3580 și noua versiune a interfeței ASUS ZenUI, concepută pentru personalizarea avansată a terminalului.

Seria ASUS Transformer Book Chi – subțire ca o lamă, 2-in-1, detașabil

ASUS a ridicat din nou ștacheta inovării odată cu seria Transformer Book Chi, un laptop subțire cu sistem de operare Windows și funcționalitate 2-in-1, care se transformă într-o tabletă cu Windows prin intermediul prinderii magnetice. Având un design din aluminiu, conturat cu precizie, ce beneficiază de trăsături strălucitoare, ecrane splendide cu rezoluții WQHD și procesoare puternice Intel Core M, seria Transformer Book Chi oferă utilizatorilor o experiență mobilă sofisticată, atât pentru lucru, cât și pentru divertisment.

asus_transformer_book_t90_chi

Transformer Book Chi este disponibil în trei dimensiuni, acoperind toate cerințele utilizatorilor. Modelul cel mai avansat, T300 Chi, are un ecran de 12.5 inci și o tabletă cu grosimea de numai 7.6mm, beneficiind de cele mai rapide și eficiente procesoare Intel Core M. Compactul T100 Chi dispune de o diagonală de 10.1 inci, are o tabletă subțire de 7.2mm și o autonomie suficientă pentru întreaga zi, în timp ce T90 Chi de 8.9 inci este ultra-ușor, cântărind doar 750g pentru mobilitate fără efort.

ASUS ZenFone 2 – lux pentru toată lumea

ZenFone 2 este noul smartphone etalon din familia ZenFone, ce dispune de un design complet nou, o cameră PixelMaster cu senzor de 13 megapixeli. Performanța fără compromis este livrată de procesorul Intel Atom Z3580 pe 64 biți și de cei 4GB de memorie RAM. Un modem LTE-Advanced oferă o conectivitate ultra-rapidă 4G/LTE. Construit pe baza succesului seriei ZenFone și valorificând un sfert de secol de realizări inginerești, mult-anticipatul ZenFone 2 oferă o mulțime de noi funcții interesante și o interfață ASUS ZenUI rafinată.

asus_zenfone_2_exquisite_zenui_design

ZenFone 2 vine cu un design superb, cu totul nou, ce implică elementele Zen, precum finisajele metalice suple și detaliile concentrice, introducând în același timp noi tușe de rafinament, cum ar fi carcasa ce se subțiază spre margine la 3.9mm. Carcasa facilitează prinderea confortabilă și sigură a telefonului, dispunând de un control intuitiv al volumului amplasat pe spate pentru a fi ușor accesibil degetului arătător al utilizatorului. Ecranul IPS+ Full HD de 5.5 inci are o ramă ultra-subțire ce reduce și mai mult dimensiunile telefonului, maximizând experiența vizuală. Camera PixelMaster cu senzor de 13MP și diafragmă largă f/2.0 permite capturarea ușoară, la înaltă rezoluție a fotografiilor, cu latență zero a declanșatorului. Camera include funcții precum mod Low Light, mod Backlight (HDR) și bliț Real Tone pentru a face fotografii incredibile în orice condiții de iluminare. ZenFone 2 are o baterie de 3000mAh, ce furnizează de două ori mai multă putere pentru a parcurge întreaga zi. Mai mult, aceasta include tehnologie pentru reîncărcarea rapidă reducând drastic durata necesară.

Cel mai subțire smartphone din lume cu zoom optic 3X – ASUS ZenFone Zoom

Revoluționarul ZenFone Zoom este cel mai subțire smartphone din lume ce dispune de o cameră de 13MP cu zoom optic 3X. Camera principală a noului model integrează un grup optic cu 10 elemente și zoom digital 12X pentru cele mai apropiate detalii.asus_zenfone_zoom_front_and_back

 

ZenFone Zoom are un stabilizator optic de imagine (OIS) pentru realizarea unor poze nemișcate, în timp ce revoluționarul auto-focus laser asigură de fiecare dată obținerea unor imagini incredibile. Utilizatorii avansați vor aprecia flexibilitatea modului manual ce permite reglaje profesionale pentru ISO, viteza declanșatorului și multe altele.

Etichete: , , ,