Samsung lansează pe piața europeană nouă serie de monitoare

Scris de | 12 februarie, 2015
Samsung lansează pe piața europeană nouă serie de monitoare

Samsung  a prezentat în Europa noua gamă de monitoare inovatoare și soluții de afișaj digital în cadrul evenimentului Samsung Forum. Printre aceste soluții se numără cele mai noi monitoare curbate Ultra High Definition (UHD), echipate cu tehnologie de ultimă generație, care le oferă utilizatorilor o experiență de vizualizare captivantă și confortabilă.

Samsung monitor (1)

Modelele SE790C, SD590C și SE510C, parte a celei mai noi game de monitoare curbate, au un design modern și minimalist și le asigură utilizatorilor o productivitate îmbunătățită. În plus, monitorul Samsung UD970 UHD oferă culori vibrante și detalii impresionante pentru o redare mult mai exactă a imaginilor.

Mai mult, Samsung a prezentat și a doua generație de soluții de afișaj digital pentru companii mici și mijlocii – SHOP TV, în varianta de 55 de inci, RH55E. Având un design elegant, ecran cu tehnologie de top, precum și un sistem integrat de control al conținutului (Content Management System), modelul RH55E le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza mesajele afișate pentru eficiență maximă în comunicarea cu clienții acestora.

„Cele mai noi monitoare și soluții de afișaj digital Samsung creează noi posibilități pentru utilizatori și pentru mediul de afaceri deopotrivă. Acestea reprezintă instrumente inovatoare pentru utilizatorii care vor să devină mai eficienți în atingerea obiectivelor de business,” a declarat Sorin Manea, directorul diviziei Enterprise Business din cadrul Samsung Electronics România. „Suntem nerăbdători să explorăm noi posibilități și să le prezentăm partenerilor și distribuitorilor viziunea noastră pentru soluții digitale smart.”

Etichete: , , , ,