ASUS anunță monitorul Designo MX27AQ

Scris de | 20 februarie, 2015
ASUS anunță monitorul Designo MX27AQ

ASUS a anunțat Designo MX27AQ, un monitor WQHD cu tehnologia audio premium ICEpower de la Bang & Olufsen.

Designo MX27AQ

MX27AQ reprezintă noua generație de monitoare din seria ASUS Designo, evidențiată printr-un design elegant premiat iF, fără ramă, cu profil ultra-subțire și o bază inspirată de cadranul solar. Ecranul de 27 inchi, cu rezoluție 2560 x 1440 pixeli, oferă o imagine cu 77% mai mare comparativ cu un display similar Full HD, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență audio-vizuală. MX27AQ include un panou AH-IPS (advanced high performance in-plane switching) ce are un contrast de 100.000.000:1 și o acoperire de 100% din paleta sRGB pentru efecte vizuale realiste, precum și un unghi de vizualizare de 178 grade, eliminând alterările de culoare atunci când privim monitorul dintr-un unghi extrem.

Designo MX27AQ mai dispune de ASUS SonicMaster încorporând ICEpower, tehnologie Bang & Olufsen, precum și funcția AudioWizard pentru un sunet imersiv. Tehnologia ASUS Eye Care, cu ASUS Flicker-Free și Low Blue Light, reduce stresul asupra ochilor și efectele dăunătoare în cazul utilizatorilor ce petrec mai multe ore în fața calculatorului.

ASUS Designo MX27AQ va fi disponibil începând cu luna martie pe piețele din: Taiwan, Asia-Pacific, Europa și America de Nord. Prețurile pornesc de la 499 USD și diferă de la o regiune la alta.

Etichete: , , , , ,