Orange propune un stick-ul TV pentru posesorii de smartphone-uri și tablete

Scris de | 3 martie, 2015
Orange propune un stick-ul TV pentru posesorii de smartphone-uri și tablete

100 de clienți Orange au fost invitaţi să testeze stick-ul Orange TV, iar feedbackul lor va ajuta la ultimele verificări înainte de introducerea lui în oferta comercială. Acesta este un mini-dispozitiv care conectează televizorul la smartphone sau tabletă, pentru a le permite utilizatorilor să urmărească pe ecran mare filme, seriale, emisiuni și canale TV folosind dispozitivele mobile pe post de telecomandă.

Stick Orange TV

„Stick-ul Orange TV continuă tradiția pe care am început-o când am lansat serviciul de televiziune ca unul multi-ecran. Este un produs inovator, care răspunde nevoii iubitorilor de televiziune de a avea libertate totală pentru a urmări conținut TV și flexibilitate în alegerea ecranului. Faptul că România este prima țară a Grupului nostru în care lansăm produsul ne onorează și demonstrează încă o dată importanța pe care o acordăm dezvoltării continue a serviciului Orange TV.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atât de abonații serviciului Orange TV prin satelit, cât și de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor conținutul din aplicația Orange TV Go, precum și fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tabletă, indiferent că se află acasă sau în deplasare. La o greutate de 31 grame și dimensiuni de 86,5 x 28 x 13 mm, stick-ul Orange TV este portabil și poate fi folosit oriunde pe teritoriul României.

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clienții au nevoie de un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI și o conexiune Wi-Fi securizată. Cu ajutorul aplicațiilor „Orange TV Go” și „stick Orange TV”, smartphone-ul sau tableta se transformă în telecomandă, iar conținutul mobil va rula direct pe televizor.

Stick-ul Orange TV, în teste cu utilizatorii

La finalul anului trecut, Orange TV avea peste 157.000 de abonaţi.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,