Fără povești pescărești: Hartapescar.ro lansează o aplicație pentru mobil ce oferă date despre peste 2.500 de locuri de pescuit

Scris de | 25 martie, 2015
Fără povești pescărești: Hartapescar.ro lansează o aplicație pentru mobil ce oferă date despre peste 2.500 de locuri de pescuit

Dezvoltatorii conceptului Hartapescar.ro au lansat prima aplicație pentru mobil cu același nume și cu ajutorul căreia se pot accesa  mai ușor informații din peste 2.500 de locuri ale pescarilor din țara noastră.

hartapescar

Aplicația permite acces rapid și nelimitat la informații despre locuri punctate pe harta Google a României, adăugarea de fotografii proprii și comentarii în timp real, dar și adăugarea de noi puncte de interes. Aportul de date în timp real din partea membrilor poate oferi utilizatorilor aplicației două dintre cele mai importante informații în planificarea unei partide de pescuit: locul și momentul în care se prinde pește în apele din vecinătatea sa.

hartapescar ro

„Ne dorim ca aplicația de mobil să devină prima unealtă hi-tech la îndemâna pescarului care vrea să găsească inteligent locuri bune de pescuit, magazine cu unelte și momeli, pensiuni în Delta Dunării sau alte tipuri de locații”, a declarat George Dragne, dezvoltatorul aplicației.

hartapescar.ro

Aplicația de mobil Hartapescar.ro poate fi descărcată din App Store de către utilizatorii de iPhone. Costul aplicației este de 1,99 euro.

Etichete: , , , , ,