LG a început distribuția globală pentru smartphone-urile Magna, Spirit, Leon și Joy

Scris de | 30 martie, 2015
LG a început distribuția globală pentru smartphone-urile Magna, Spirit, Leon și Joy

Noile smartphone din clasa de mijloc au fost prezentate de LG cu puțin timp înainte de târgul MWC, din Barcelona. Compania coreeană a anunțat că de azi încep livrările pe plan mondial a modelelor Magna, Spirit, Leon și Joy. Primele trei vor fi disponibile în variantă 3G și LTE; toate trei rulează Android 5.0 Lollipop, cu interfața LG UI, în timp ce modelul Joy vine cu Android 4 KitKat.

LG Magna Spirti Leon Joy

Magna este modelul cel mai mare, fiind echipat cu un ecran HD de 5 inchi, cu 294 ppi. La interior, în funcție de rețea, găsim un procesor quad core de 1,3 GHz (varianta 3G) ori unul de 1,2 GHz (varianta LTE, HSPA+,21 Mbps), în ambele cazuri ajutat de 1 GB de memorie RAM și având un spațiu de stocare de 8 GB. Terminalul mai dispune de o cameră principală de 89 megapixeli și una secundată de 5 megapixeli.Bateria este de 2550 mAh.

LG Spirit deține aceeași configurație hardware, singura diferență fiind dată de ecranul HD de 4,7 inchi, cu 312 ppi și bateria de 2100 mAh. Mai multe, pe unele piețe de desfacere, acest model va include o cameră principală de 5 megapixeli și una secundară de 1 megapixel.

LG Leon Joy (1)

Și smartphone-ul Leon vine cu aceeași motorizare pe partea de procesor, dar în cazul acestuia vorbim de un model cu un ecran FWVGA de 4,5 inchi, cu 220 ppi. În funcție de piața de desfacere, față de varianta ce presupune o cameră de 8 megapixeli și 5 megapixeli, acesta poate fi livrat și cu o cameră frontală VGA. Mai multe modelul 3G poate avea o memorie RAM de 1GB sau 768 MB, cu un spațiu intern de stocare de 8 GB ori de 4 GB, iar modelul LTE va include 1 GB de memorie RAM, respectiv 8 GB spațiu intern de stocare. Bateria este de 1900 mAh.

LG Joy este un model cu un ecran WVGA de 4 inchi, echipat cu un procesor dual-core de 1,2 Ghz, ajutat de 512 MB de memorie RAM. La interior găsim un spațiu de stocare de 4GB, o cameră principală de 5 megapixeli și una secundară VGA, plus o bateria de 1900 mAh.

Noile smartphone-uri sunt fi disponibile comercial într-o primă fază în America de Sud, urmând ca în scurt timp să disponibile și în Europa, Asia și America de Nord.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,