Orange oferă 200 de locuri de internship pentru studenți

Peste 200 de locuri de internship sunt disponibile pentru studenți prin programul de practică Orange First Step pentru vacanța de vară 2015.

Scris de | 5 mai, 2015
Orange oferă 200 de locuri de internship pentru studenți

Pentru perioada verii (iunie, iulie și august) Orange pune la dispoziție peste 200 de locuri de practică în departamente precum IT, HR, vânzări, relații clienți și tehnic, atât în diviziile locale, cât și în diviziile care se ocupă de relația cu Orange Grup.

Orange LogoPerioada de internship este de o lună, iar studenții se pot înscrie și își pot alege direct de pe site-ul Orange oraşul, departamentul și luna în care vor să facă practică. Ulterior ei vor fi contactați de coordonatorii programului pentru un mini interviu telefonic, urmând o primă întâlnire în care vor afla toate detaliile despre program și vor avea parte de traininguri dedicate departamentului ales. La finalul lunii de internship, participanții vor primi o diplomă de participare și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi recomandări din partea mentorilor care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

practica-la-orange„Studenții și masteranzii au din ce în ce mai multe provocări atunci când încearcă să își găsească un loc de muncă. După cum am observat și noi în cadrul interviurilor pe care le derulăm, una dintre ele este reprezentată de experiența acumulată până la angajare. Experiența denotă curiozitate și implicare dincolo de parcurgerea cursurilor de la facultate. Le oferim studenților și masteranzilor ocazia să cunoască îndeaproape mediul de business și să își dezvolte noi aptitudini alături de colegii noștri și să fie mentori pentru noua generație.” a declarat Ioana Marcu, HR Director în cadrul Orange România.
Orange desfășoară programul de internship Orange First Step de mai bine de 6 ani.

Etichete: , , ,