Vodafone lansează YOU, primul produs dedicat exclusiv adolescenților

Aplicația YOU by Vodafone, disponibilă pe Android și iOS, oferă tinerilor posibilitatea de a-și găsi prieteni noi, în funcție de pasiunile lor comune, precum și crearea unor grupuri și evenimente

Scris de | 12 mai, 2015
Vodafone lansează YOU, primul produs dedicat exclusiv adolescenților
VDF YOUTH poster 480x680mm 27apr2015 rev

Vodafone anunță lansarea unui produs inovator pe piața telecom – YOU, care îmbină beneficiile atractive ale Cartelei Vodafone cu o aplicație mobilă unică ce le permite tinerilor între 14 și 20 de ani să socializeze, pe baza pasiunilor comune. În plus, utilizatorii activi sunt răsplătiți pentru fiecare acțiune în aplicație și pot câștiga beneficii suplimentare și numeroase premii zilnice.

YOU by Vodafone a fost dezvoltat împreună cu tinerii cu vârste între 14 și 20 de ani, în cadrul unor sesiuni de testări și workshop-uri și este un produs creat exclusiv pentru adolescenți, inspirat direct din stilul lor de viață.
Pentru a se înscrie în YOU, utilizatorii trebuie să încarce orice Cartela Vodafone cu 6 euro credit și să trimită codul numeric personal, prin SMS, la 2700.

După trimiterea SMS-ului, dacă utilizatorii au vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani, beneficiile YOU sunt activate automat. Tinerii care dețin Cartela Vodafone, dar și cei care nu au achiziționat încă o cartelă de la Vodafone, pot descărca aplicația mobila “YOU by Vodafone” din Google Play și App Store și își pot îmbogăți experiența Facebook cu funcționalități unice de localizare și socializare, la nivelul liceului în care învață și al orașului în care locuiesc. Ulterior, utilizatorii pot intra în posesia premiilor zilnice și a beneficiilor suplimentare acumulate, doar activând extraopțiunea “YOU” pe Cartela Vodafone.

Extraopțiunea YOU, în valoare de 6 euro, permite utilizatorilor accesul la un fond comun de beneficii: 2000 de MB/Minute/SMS ce pot fi folosite pentru trafic de date, apeluri naționale și internațional fix sau SMS-uri naționale. În plus, extraopțiunea include convorbiri și SMS-uri nelimitate în rețeaua Vodafone și acces gratuit, timp de un an de zile, în aplicația mobilă Zonga, primul serviciu românesc care oferă un extins conținut muzical, de peste 27 de milioane de melodii.

Aplicația YOU by Vodafone, disponibilă pe Android și iOS, oferă tinerilor posibilitatea de a-și găsi prieteni noi, în funcție de pasiunile lor comune, precum și crearea unor grupuri și evenimente. În urma acțiunilor desfășurate în aplicație, toți utilizatorii vor acumula puncte, ce se pot transforma în unități – până la 1000 MB, minute sau SMS-uri naționale pe lună. Cei care acumulează cele mai multe puncte pot câștiga premii zilnice, cum ar fi căști, gadget-uri și accesorii pentru smartphone. În plus, utilizatorii pot câștiga excursii de 3 zile, la Costinești, în “Casa YOU”, pentru un grup de 6 prieteni, în perioada 1 iulie – 30 august.

Mai multe informații găsiți pe website-ul YOU și pe pagina de Facebook dedicata.

Etichete: , , , , , , , , ,