Sony anunță proiectorul 4K Ultra Short Throw, integrat într-o piesă de mobilier avangardistă

Proiectorul este reprezentativ pentru conceptul Sony smart living ”Life Space UX”.

Scris de | 28 mai, 2015
Sony anunță proiectorul 4K Ultra Short Throw, integrat într-o piesă de mobilier avangardistă

Sony va aduce proiectorul 4K Ultra Short Throw în Europa în cel de-al doilea trimestru al acestui an.Sony Ultra Short Throw 4K  (3)Proiectorul 4K Ultra Short Throw (LSPX-W1S) este un produs reprezentativ pentru conceptul de smart living ”Life Space UX” promovat de Sony la nivel global. Acesta transformă spațiul de lucru sau locuința într-un mediu dominat de noi experiențe. Sony este un brand recunoscut pentru design, combinând timp de aproape șapte decenii tehnologiile de ultimă generație cu priceperea designerilor pentru a oferi produse cu linii avangardiste.Sony Ultra Short Throw 4K  (1)Un design premiat

Ultra Short Throw îmbină performanțele tehnologice ridicate cu designul inovator într-un format ușor de utilizat. Proiectorul plasat la baza unui perete este capabil să redea imagini de 147 inchi la rezoluție 4K (de patru ori mai detaliate decât varianta Full HD), creând astfel o experiență spectaculoasă în momentul vizionării unui eveniment sportiv sau a unui film. Proiectorul, care a primit recent premiul Red Dot Award (Design de Produs 2015, Best of the Best) și un premiu iF design 2015, transformă în câteva secunde un perete gol într-un mediu dinamic.

Pereții devin astfel ”ferestre de divertisment” la rezoluție înaltă, putând fi transformați în ecrane de cinema, galerii de artă proiectată sau ferestre virtuale care duc către peisaje spectaculoase, oferind o experiență vizuală unică. Proiectorul folosește o sursă Laser Light pentru acuratețea culorilor și pentru luminozitate optimă. Sursa Laser Light permite atingerea luminozității maxime într-un timp mai scurt decât lămpile clasice ale proiectoarelor și este de zece ori mai durabilă. Designul proiectorului 4K Ultra Short Throw îl ajută să se confunde ușor cu o piesă de mobilier atunci când nu este pornit, îndeplinind astfel atât rolul estetic, cât și pe cel funcțional. Finisajele din aluminiu ale proiectorului dau un plus de eleganță spațiului care îl găzduiește, în timp ce boxele elimină cablurile din peisaj.Sony Ultra Short Throw 4K  (2)Instalare simplă în orice mediu

Proiectorul poate fi instalat și setat cu ușurință, iar capacitatea sa de a proiecta de la baza peretelui elimină necesitatea montării clasicului suport. „Proiectorul 4K Ultra Short Throw propune o experiență de divertisment inedită”, a declarat Thomas Issa, Product Manager în cadrul companiei. „Scopul nostru a fost acela de a dărâma barierele convenționale combinând designul locuinței cu tehnologia pentru a crea o experiență unică. Am primit un număr neașteptat de mare de cereri din partea piețelor europene pentru acest produs după lansarea lui în Statele Unite și Japonia, astfel că am decis să aducem acest produs revoluționar în rândul clienților preocupați de design de înaltă calitate și de inovații”.

Utilizatorii interesați de soluții personalizate bazate pe tehnologia 4K SXRD laser light source sau pe tehnologia ultra-short throw pot opta pentru proiectorul compact VPL-GTZ1.

Proiectorul 4K Ultra Short Throw a fost expus recent la The Cinema by Tom Dixon în cadrul Săptămânii Modei de la Milano, între 15-19 aprilie.

 

Etichete: , , , , , , , , , ,