Gresso prezintă modelul Regal Gold, un nou smartphone de lux

Modelul Gresso Regal Gold este comercializat în ediție limitată, fiind disponibile comercial doar 999 de unități.

Scris de | 3 iunie, 2015
Gresso prezintă modelul Regal Gold, un nou smartphone de lux

Binecunoscuta compania de smartphone-uri de lux Gresso, a lansat un nou model exclusivist, în cadrul colecției Regal Collection, numit Regal Gold. Coelcția include trei modele, diferențiate după tipurile de materiale folosite. Astfel, Gresso Regal R1 este un smartphone realizat eminamente din titaniu, iar modele Gresso Regal R1 și R2 vin cu o combinație de titaniu cu placare PVD (inserții de aur de 18 carate, placarea PV este folosită de producătorii elvețieni de ceasuri de lux deoarece oferă rezistență sporită în caz de zgârieturi). Fiecare model are gravat un număr de serie, iar cumpărătorul poate decide cu ce combinația de cifre să fie livrat smartphone-ul.

Gresso Regal Gold  (7)Gresso Regal Gold, așa cum îi spune și numele, are o carcasă ce include elemente de titaniu și desigur aur, de 18 carate sau aur alb, în cantitate totală de 3 grame. Prin prisma faptul că în partea din spate, carcasa este placată PVD cu titaniu și aur (titaniu de grad 5, folosit preponderent în industria aerospațială și de producătorii de mașini sport de lux), smartphone-ul aduce cu un lingou din aur. Întregul proces de manufacturare a unui smartphone Gresso Regal Gold durează 8 ore, fiind urmat de alte 3 ore ce sunt dedicate lustruirii manuale a părții din spate – fiecare model fiind realizat de o singură persoană, specialist în materie de metale prețioase.

Gresso Regal Gold  (5)Pe lângă un look exclusivist, Gresso Regal Gold prezintă și caracteristici tehnice atractive. Astfel, vorbim de un smartphone 3G (nu are LTE) ce rulează Android, echipat cu un display Full HD de 5 inchi, cu rezoluția de 1920 x 1080 pixeli protejat de Gorilla Glass. La interior găsim un procesor quad core, tactat la 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Memoria internă este de 32 GB. Pe partea de camere foto, acesta dispune de una principală de 13 megapixeli, cu autofocus și bliț și de una secundată de 5 megapixeli, perfectă pentru selfie-uri. Iar potrivit producătorului, acumulatorul smartphone-ului oferă un timp maxim de convorbiri de 6 ore și standby de 300 de ore.Gresso Regal Gold  (2)Dimensiunile modelului sunt de 143,2 x 70,2 mm, cu grosimea de 8,8 mm și greutatea de 205 grame.Gresso Regal Gold  (3)Gresso Regal Gold este disponibil la vânzare și costă 6.000 de dolari, livrarea fiind gratuită. Utilizatorul mai poate alege și din trei tipuri de tocuri din piele sau opta pentru o folie de protecție pentru ecran ori un încărcător suplimentar, la prețurile pornesc de la 100 de dolari (folia de protecție).

Gresso Regal Gold  (1)

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,