Samsung a încheiat un parteneriat cu Universal Pictures pentru Jurassic World

Scris de | 15 iunie, 2015
Samsung a încheiat un parteneriat cu Universal Pictures pentru Jurassic World
476491640

Samsung a încheiat un parteneriat global pentru filmul Jurassic World, mult așteptatul film al lui Steven Spielberg, parte a seriei Jurassic Park. Compania a celebrat premiera filmului prin crearea unui wall video care afișează conținut pe televioare SUHD.

 „Parteneriatul cu Universal Pictures ne oferă oportunitatea unică de a ne demonstra tehnologia inovatoare și de a dezvolta o campanie integrată în jurul unuia dintre cele mai importante filme ale anului,” a declarat Won Pyo Hong, Președinte și Chief Marketing Officer, Samsung Electronics. „Prin conținutul video Jurassic World, disponibil exclusiv pe televizoarele Samsung SUHD, vom prezenta imagini de cea mai bună calitate, parcă desprinse din realitate, culori și detalii vibrante, care captivează telespectatorii și le oferă senzația de apartenență la acțiune.”

„Samsung este parte din povestea noastră,” a declarat producătorul Jurassic World, Frank Marshall. „Viziunea noastră pentru film a presupus o scenografie extrem de realistă, am depus eforturi pentru a aduce experiența cât mai aproape de telespectatori și pentru a adăuga și mai multă valoare poveștii.”

Jurassic World_1

Televizoarele SUHD de la Samsung oferă un conținut premium Ultra High Definiton și o experiență vizuală cu detalii impresionate și culori vii. Conform unui comunicat emis de companie, tehnologia nano crystal, inclusă în noile televizoare inteligente Samsung, oferă cea mai ridicată puritate a culorilor, dar și un contrast mai bun și o luminozitate mai bună decât televizoarele tradiționale.

Etichete: , , , , ,