XOLO Black, un nou smartphone cu două camere principale

XOLO Black rulează Android 5.0 Lollipop cu interfața HIVE UI și are un preț de aproximativ 185 euro.

Scris de | 15 iulie, 2015
XOLO Black, un nou smartphone cu două camere principale

Smartphone-ul XOLO Black este un model 4G LTE, hibrid Dual SIM (1 micro SIM + 1 nano SIM), ce are un ecran OGS IPS de 5,5 inchi, Full HD, cu o densitate a pixelilor de 401ppi și rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. Acesta vine cu o protecție Corning Gorilla Glass 3, atât în față cât și în partea din spate. Dimensiunile modelului sunt de 155,5 x 76,6, cu o grosime de 7,3 mm. XOLO Black (4)

Pe partea hardware XOLO Black dispune de un procesor octa core pe 64 biți semnat Qualcomm, modelul Snapdragon 615, tactat la o frecvență de 1,5 Ghz, GPU Adreno 405 și o memorie RAM de 2 GB. Spațiul intern de stocare este de 16 GB și poate fi extins per card microSD până la 32 GB.XOLO Black dual camera

 La interior găsim trei camere foto: una amplasată frontal, de 5 megapixeli cu senzor BSI, deschidere focală f/2.0 și bliț și două amplasate pe partea din spate, care funcționează în tandem. Vorbim de o cameră principală de 13 megapixeli ajutată de una de 2 megapixeli, care funcționează în mod dual, apropiat de soluția adoptată de HTC la modelul One M8. Funcții importante: UbiFocus prin care poți face focus sau refocus pe obiect chiar și după ce fotografia a fost realizată, Fast Focus permite un autofocus în doar 0,15 secunde, Chroma Flash permite obținerea de culori și texturi mai naturale în condiții slabe de iluminat și OptiZoom, care aduce îmbunătățiri semnificative vizavi de claritate unei capturi, la care utilizatorul a folosit zoom-ul digital. În ceea ce privește partea de editare foto, smartphone-ul vine echipat cu Photo Studio de la Adobe. XOLO Black (1)

Alte caracteristici principale: baterie de 3200 mAh, WiFi: 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, USB 2.0, GPS și GLONASS.

 

Etichete: ,