Huawei Talkband B2 în ofertă la Orange

TalkBand B2 vine în două variante ale brățării: material profesional sau piele luxoasă și este disponibil în două culori: negru și auriu.

Scris de | 29 iulie, 2015
Huawei Talkband B2 în ofertă la Orange

Începând de săptămâna aceasta, clienţii care îşi doresc un dispozitiv de monitorizare a sănătății ușor de folosit, dar și combinația perfectă dintre cască Bluetooth și brățară sport, au la dispoziţie noul gadget de monitorizare fitness, Huawei TalkBand B2. Noul smartwatch de la Huawei are un design profesional și orientat către business, cu o acuratețe ridicată în ceea ce privește funcționalitatea monitorizării activităților sportive, sincronizându-se rapid și ușor cu alte dispozitive.Huawei TalkBand B2Partener potrivit pentru device-uri mobile, TalkBand B2 integrează un microfon dublu, tehnologia de reducere a zgomotului și conectivitate de calitate prin intermediul Bluetooth-ului. În plus, este echipat cu tehnologia de detectare inteligentă a amplasării difuzorului Bluetooth, permițând conectarea audio automată cu smartphone-ul sau cu brățara B2, pentru a asculta muzică sau pentru apeluri. TalkBand B2 este dotat cu un pager pentru a căuta și a localiza smartphone-ul prin intermediul vibrației sau al tonurilor de apel, indiferent de modelul de telefon.

Huawei TalkBand B2 este echipat cu ecran tactil HD intuitiv și cu un accelerometru avansat cu șase axe, iar funcția de detectare inteligentă poate identifica automat și înregistra cu precizie mișcările. Astfel, detectează durata somnului profund, precum și cea a somnului ușor, și poate oferi consumatorilor sfaturi pentru menținerea sănătății prin îmbunătățirea obiceiurilor de somn.TalkBand B2Designul minimalist al Huawei TalkBand B2 se face remarcat prin simplitate, iar suportul metalic al brățării TalkBand B2 este foarte rezistent și foarte ușor, datorită aliajului de aluminiu folosit. TalkBand B2 vine în două variante ale brățării: material profesional sau piele luxoasă și este disponibil în două culori: negru și auriu.

TalkBand B2 oferă o performanță foarte bună a bateriei, care permite utilizarea și până la cinci zile. Suportă folosirea continuă pentru apeluri de până la 6 ore, 12 zile de stand by și este compatibil cu device-urile cu sisteme de operare Android 4.0, iOS 7.0 sau versiuni mai recente.TalkBand-B2-Gold

TalkBand B2 poate fi achiziționat la prețuri începând de la 149 euro (TVA inclus) din magazinele Orange sau online.

Etichete: ,