hipMenu, liderul pieței clujene în comenzi de mâncare, se extinde și în Oradea

Scris de | 2 septembrie, 2015
hipMenu, liderul pieței clujene în comenzi de mâncare, se extinde și în Oradea

După o extindere rapidă în Cluj și Timișoara, hipMenu, una dintre cele mai importante platforme de food ordering din vestul țării, își continuă ascensiunea și pe piața din Oradea. Astfel, începând din luna septembrie, orădenii își vor putea comanda mâncare prin intermediul noii platforme, având posibilitatea de a alege dintr-o paletă generoasă de meniuri, oferite de unele dintre cele mai apreciate restaurante din oraș.7_gustar_rossa_emiliana„Decizia de a ne lansa în Oradea a venit ca o etapă naturală în strategia de extindere a business-ului hipMenu. Vedem în acest nou oraș o oportunitate foarte mare de dezvoltare, mai ales din perspectiva ofertei generoase de restaurante locale, care au nevoie de un spațiu modern și foarte bine promovat în ceea ce privește atingerea segmentului de clienți de pe zona livrărilor de mâncare. De asemenea, faptul că orădenii sunt niște oameni foarte deschiși spre tehnologie și varietate va avea un cuvânt important de spus în evoluția pe care o vom înregistra aici”, a declarat Dan Klausmeier, CEO Cloud Treats România.

Potrivit reprezentantului companiei, în prezent, aplicația hipMenu colaborează cu aproximativ 15 restaurante din noul oraș, printre care se numără și Subway, Crinul Alb, American Grill, Da Luca, Queens sau Pizza LaDani, recunoscute și apreciate de orădeni pentru bucătăria diversificată și de calitate. În plus, platforma se află în diferite stadii de listare și cu alte restaurante din Oradea, propunându-și ca până la finalul anului să devină și prima opțiune a orădenilor atunci când vine vorba de comenzile de mâncare online.mancaruri12“Până la finalul acestui an ne dorim să avem listate pe platforma noastră toate restaurantele importante din Oradea, astfel încât clienții de aici să aibă posibilitatea de a alege dintr-o gamă și mai variantă de preparate și bucătării. De asemenea, ne dorim ca din ce în ce mai multe restaurante să poată beneficia de avantajele competitive pe care le oferă platforma noastră”, a mai spus Dan Klausmeier.

Conform acestuia, principalele beneficii care decurg odată cu listarea unui restaurant în cadrul unei aplicații specializate de livrări se reflectă atât în fidelizarea sau atragerea de noi clienți, cât și în scăderea semnificativă a costurilor de marketing, operaționale sau de procesare a comenzilor.mancaruri10În plus, restaurantele promovate în cadrul platformei au posibilitatea de a-și prezenta meniurile prin intermediul unui design aerisit, modern și al unor fotografii de foarte bună calitate.

Aplicația hipMenu a fost dezvoltată în 2013 de către o echipă de tineri din Cluj, perfecționiști și devotați muncii lor, anul acesta fiind puse la dispoziția utilizatorilor și noile versiuni îmbunătățite de iOS și Android.

În prezent, hipMenu colaborează cu peste 65 de restaurante din Cluj-Napoca, Timișoara și Oradea, iar în acest an își propune atât dezvoltarea portofoliului de restaurante din aceste trei orașe, cât și expansiunea pe alte piețe de interes din România.

14_praji_brownies

hipMenu poate fi descărcată gratuit, fiind disponibilă în varianta pentru IOS sau Android pe App Store sau Google Play.

 

Etichete: ,