IFA 2015: Aspire R 13, un convertibil performant

Noul model Aspire R 13 poate fi folosit în 6 moduri, dispune de tehnologii de ultimă generație, precum modulul Wi-Fi cu tehnologie MU-MIMO de la Qualcomm.

Scris de | 7 septembrie, 2015
IFA 2015: Aspire  R 13, un convertibil performant

Acer a lansat noul notebook convertibil Aspire R 13 (R7-372T), care vine cu tehnologii de ultimă generație pentru o experiență de utilizare mai rapidă, mai productivă și mai versatilă.

Modelul Aspire R 13 dispune de sistem de prindere Ezel Aero Hinge™ patentat de Acer, care permite utilizarea ultrabook-ului în șase moduri diferite. Astfel, utilizatorii își pot crește productivitatea folosind laptopul în modul clasic, pot comuta pe modul ”ecran” prin ascunderea tastaturii sau rabatarea la 180 de grade pentru lucru colaborativ sau partajarea de conținut de divertisment. Notebookul poate fi folosit, de asemenea, în modul Tent, sau în modul tabletă. Cu ajutorul sistemului Ezel™, ecranul poate fi înclinat în diverse unghiuri pentru vizualizarea din mai multe poziții, în timp ce modul Stand permite utilizatorului să ia notițe și să deseneze cu ajutorul Acer Active Pen.aspire R13Sistemul inovativ Ezel Aero Hinge™ ajută la o transformare ușoară a ultrabook-ului în cele șase feluri, aceasta și datorită carcasei realizate din aliaj de magneziu care îi conferă un design subțire. Capacitatea display-ului de a se roti orizontal la 180 de grade în jurul propriei rame permite utilizatorilor să-l poziționeze oricum doresc, în timp ce sistemul dublu de balamale face ca laptopul să fie închis cu ușurință.

Modelul Aspire R 13 are port USB Type-C Thunderbolt™ 3 care asigură un transfer de până la 40Gbps, de opt ori mai rapid decât USB 3.0 clasic. Tehnologia Thunderbolt 3 permite conectarea la un modul grafic extern care satisface orice cerințe de gaming. În plus, Aspire R 13 poate fi configurat cu 2 SSD-uri in RAID-0 pentru a oferi utilizatorilor o viteză de stocare a datelor de două ori mai mare. acer-aspire-r13

Performanță de ultimă generație

Cu o grosime de doar 18,5 mm și o greutate de 1,6 kg, modelul Aspire R 13 rulează puternicul procesor Intel® Core™ de generația a șasea. Noile procesoare au fost concepute pentru a îmbunătăți performanța, grafica și durabilitatea bateriei.

Pentru o viteză de conectare mai mare, noul model Aspire R 13 conține și modul WiFi 802.11ac VIVE™ 2×2 MU-MIMO de la Qualcomm® care permite descărcarea de trei ori mai rapidă a datelor în comparație cu alte produse din standardul 802.11ac.

“Tehnologia Qualcomm® MU-MIMO aduce un mare beneficiu utilizatorilor și suntem bucuroși că a fost implementată și pe noile modele Aspire R de la Acer”, a spus Rahul Patel, prim-vicepreședinte și General Manager Conectivitate, la Qualcomm® Technologies, Inc. “Cu ajutorul tehnologiilor Qualcomm® pe laptopuri, smartphone-uri, routere și dispozitive acces point, anticipăm că utilizatorii vor beneficia de rețele mai rapide și mai eficiente pentru a descărca, a viziona, a naviga și a se juca”, a mai adăugat Patel. AspireR13

Hardware potrivit și pentru muncă, și pentru divertisment

Aspire R 13 dispune de Precision Touchpad (PTP) care îmbunătățește acuratețea și performanța navigării, indiferent dacă utilizatorul tastează, glisează, derulează sau vrea să vadă un detaliu de imagine. Totodată, devine mult mai productiv permițînd atingerea cu trei și chiar patru degete, datorită noului Windows 10. Sistemele de sunet TrueHarmony Plus și Dolby® Audio™ asigură un sunet puternic și captivant.

 Preț și disponibilitate

Modelul Acer Aspire R 13 va fi disponibil în EMEA de la jumătatea lunii octombrie, la un preț pornind de la 1.099 euro. Pentru mai multe detalii despre caracteristicile produsului, puteți accesa www.acer.ro.

 

 

Etichete: ,