Allview introduce modele E4 și E4 Lite, două smartphone-uri 4G Dual Mode

Ambele modele sunt disponibile la precomandă.

Scris de | 23 septembrie, 2015
Allview introduce modele E4 și E4 Lite, două smartphone-uri 4G Dual Mode

Allview a lansat comercial modelele E4 si E4 Lite, doua noi smartphone-uri din gama E. Acestea au un design elegant, datorat ramei de metal si display-ului IPS HD construit cu ajutorul tehnologiei ON-CELL. Ambele device-uri sunt Dual SIM si ofera multiple modalitati de a ramane mereu conectat, oferind posibilitatea de navigare la viteze 4G, de pana la 150 Mbps, device-urile fiind Dual Mode, compatibile atat cu standardul FDD cat si TDD.E4Noul smartphone E4 are integrate un procesor Octa Core cu frecventa de 1,3GHz si o solutie grafica Mali T720, pentru un plus de performanta. Smartphone-ul are 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB adaugand un card microSD. Noul E4 Lite, versiunea mai accesibila, are integrate un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz si o solutie grafica Mali T720. Smartphone-ul are 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB adaugand un card microSD. Ambele device-uri ruleaza Android™ 5.1. Lollipop ceea ce inseamna ca dispun de un UI familiar, utilizarea lor fiind foarte facila.

“E4 si E4 Lite sunt cele mai noi smartphone-uri Allview Dual SIM din gama E, destinate cu precadere celor care isi doresc un device dedicat divertismentului si relaxarii. Device-urile se remarca prin design-ul elegant, datorat ramei de metal, construita cu ajutorul tehnologiei CNC, precum si prin optiunile oferite privind conectivitatea, 4G Dual Mode. E4 si E4 Lite sunt doua smartphone-uri ce vin in intampinarea cerintelor utilizatorilor, adaptate atat nevoilor cat si posibilitatilor acestora. Diferenta dintre aceste doua smartphone-uri, din punct de vedere hardware este una usor sesizabila, dar minima, deoarece consideram ca cele doua variante constructive vor oferi unui numar cat mai mare de utilizatori posibilitatea de a-si achizitiona smartphone-ul potrivit .” A declarat Lucian Peticila, director general Visual Fan.Allview E4 liteAmbele device-uri dispun de doua camere foto, una principala de 13 MP cu autofocus cu filtru UV, respectiv una frontala de 5 MP cu un numar impresionant de functii: Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR, Geotagging, Face detection, Smile Shot, etc.

E4 si E4 Lite beneficiaza de un display LCD HD de 5 inch, care prin intermediul tehnologiei ON-CELL a permis introducerea touchscreen-ului (suprafata senzoriala) in structura LCD-ului, nemaifiind o componenta separata. Aceasta tehnologie contribuie la reducerea semnificativa a grosimii ansamblului touchscreen-display, la o structura mai usoara, la redarea de culori naturale, oferind unghiuri mai bune de vizualizare si eliminand reflexiile optice din interior.E4 LiteAllview E4 si E4 Lite sunt disponibile pe baza de precomanda la preturi de 1.049 si respectiv 799 lei, livrarile incepand din data de 19 octombrie 2015.

Etichete: ,