Cisco și Ericsson intră într-un parteneriat strategic pentru crearea rețelelor viitorului

• Acordul creează oportunități de creștere a veniturilor cu 1 miliard de dolari pentru fiecare companie până la finalul anului 2018.

Scris de | 9 noiembrie, 2015
Cisco și Ericsson intră într-un parteneriat strategic pentru crearea rețelelor viitorului

Cisco și Ericsson anunță intrarea într-un parteneriat global pentru crearea rețelelor viitorului. Clienții vor avea astfel acces la cele mai bune produse și servicii oferite de ambele companii în segmente ca: routing, centre de date, cloud, rețelistică, mobilitate, management și control al rețelelor.

Într-o lume condusă de mobilitate, cloud și digitalizare, rețelele viitorului vor necesita noi principii de design care să le asigure agilitate, autonomie și securitate. Cisco și Ericsson vor adresa împreună această provocare, oferind servicii de administrare și consultanță end-to-end, asupra întregii arhitecturi de rețea, inclusiv 5G, cloud, IP și IoT.

Parteneriatul strategic va fi un factor cheie pentru a genera creșteri în următorii 10 ani. Efectul va fi vizibil încă din 2016, când cele două companii așteaptă o majorare a veniturilor. Până la finalul anului 2018, acordul creează o oportunitate de creștere a veniturilor cu 1 miliard de dolari pentru fiecare companie, în măsura în care Cisco și Ericsson își vor uni eforturile și investițiile pentru a aduce valoare adăugată în piețele în creștere.

 network

Hans Vestberg, președinte și Chief Executive Officer, Ericsson: „Cisco și Ericsson împărtășesc aceeași viziune asupra rolului strategic al rețelei în transformarea digitală a mediului Enterprise și a industriilor, iar împreună vom continua să modelăm Societatea Permanent Conectată (en: Networked Society).  Inițial, parteneriatul se va concentra pe furnizorii de servicii, apoi pe oferirea de oportunități pentru companii și pe accelerarea dezvoltării și adoptării serviciilor IoT în toate industriile. Pentru Ericsson, acest parteneriat întărește, de asemenea, dezvoltarea strategiei diviziei IP din ultimii ani și este o mișcare strategică pentru propria noastră transformare”.

Chuck Robbins, Chief Executive Officer, Cisco: „Pe o piață în mișcare, companiile de succes vor construi parteneriate strategice pentru a accelera inovația, dezvoltarea și crearea de servicii cu valoare suplimentară pentru client. Odată cu anunțul de azi, doi lideri vizionari din industrie se reunesc având soluții inovative și culturi complementare. Am lucrat alături de Ericsson, pe parcursul anului trecut, pentru dezvoltarea strategiei viitorului lider al industriei, pe care astăzi începem să o implementăm. Acest parteneriat este benefic celor două companii, generând creșteri pentru acestea, clienților noștri, prin valoare adăugată pe care o oferim, precum și la nivel de industrie, prin soluțiile inovative pe care le vom propune”.

Etichete: ,