ZTE a lansat modelul Blade S7, un smartphone dedicat fanilor de fotografii selfie

ZTE Blade S7 vine cu un ecran Super Retina de 5 inchi, cu rezoluția Full HD (1920 x 1080 pixeli), cu 445 ppi și un unghi de vizualizare de 178 grade. Carcasa dispune de un bezel elegant din aluminiu, iar atât ecranul cât și partea din spate este protejată de un strat de sticlă Gorilla Glass 3. Grosimea este de 7,2 mm, iar lățimea modelului este de 67 mm, ceea ce potrivit producătorului permite un grad ridicat de manevrabilitate.

La interior găsim un procesor semnat Qualcomm, modelul Snapdragon 615 pe 64 biți, ajutat de 3 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Pe partea de camere foto, avem una frontală de 13 megapixeli, cu bliț, autofocus, ce permite realizarea de fotografii în modul panoramă (are 14 funcții de fotografie) și una amplasată pe partea din spate, tot de 13 megapixeli, cu focus selectiv și laser autofocus.Smartphone-ul vine cu o versiunea îmbunătățită de Smart Sense, față de modelul anterior, Blade S6. Astfel, controlul prin gesturi a suferit modificări, are funcții noi, precum Magic Gestures prin care poți desena (scrie) diferite litere pe un ecran blocat pentru a lansa o aplicație. În plus, o serie de alte gesturi intuitive permit trecerea smartphone-ului în modul silențios, activarea camerei, deschiderea unui fișier audio sau inițierea unei convorbiri etc. Mai mult, Blade S7 vine și cu un scanner de amprentă amplasat în butonul de home, cu funcția One Press Launch – prin care poți debloca și iniția o aplicație în funcție de amprenta presetată.

ZTE Blade S7 va fi disponibil în patru variante de culoare: Lemon Green, Rose Gold, Diamond White și Space Gray. Noul smartphone va fi comercializat în prima fază în Thailanda, urmând ca mai apoi să ajungă și pe piețele din regiunea Asia Pacific.