Samsung a lansat cardul microSD PRO Plus de 128 GB

Cardul a fost lansat în peste 50 de piețe din Europa și din alte regiuni, precum China, Coreea, SUA și altele.

Scris de | 16 decembrie, 2015
Samsung a lansat cardul microSD PRO Plus de 128 GB

Samsung a lansat noul card de memorie microSD PRO Plus cu capacitate de 128 GB. Dezvoltat cu tehnologia Samsung MLC NAND flash, cardul de memorie stabilește un nou standard al soluțiilor de memorie avansate, oferind cea mai rapidă viteză și cea mai mare capacitate de stocare disponibilă pe piața soluțiilor de memorie dedicate utilizatorilor de drone, smartphone-uri premium, camere foto DSLR și a celor video de acțiune, cu funcții de înregistrare și redare la calitate 4K.Samsung microSD PRO Plus 128 GBPrin noul card de memorie de 128 GB, Samsung le oferă utilizatorilor cea mai avansată soluție de stocare pentru cardurile de memorie, care salvează cu ușurință conținut video complex, la rezoluție maximă, fotografii și alt tip de conținut multimedia, pentru a fi folosit pe dispozitivele mobile.

„Odată cu dezvoltarea dispozitivelor avansate, precum camerele de acțiune și dronele, utilizatorii își doresc mai mult de la cardurile de memorie. Am observat o creștere a înregistrărilor și a redărilor de videoclipuri 4K și, în consecință, o creștere a cererii de soluții de memorie mai rapide. Lansarea cardului microSD PRO Plus de 128 GB consolidează poziția Samsung pe piața soluțiilor de memorie avansate, venind în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor.” a declarat Un-Soo Kim, Vicepreședinte Senior Branded Product Marketing, Memory Business, Samsung Electronics.microSD PRO Plus 128gb samsungCardul de memorie PRO Plus de 128 GB este cel mai nou model al seriei Samsung PRO Plus, lansată în luna mai 2015, odată cu versiunile cu capacitate de 32 GB și 64 GB. Cadul de memorie de 128 GB se bazează pe tehnologia memoriilor MLC NAND flash, UHS-I Speed Class 3 (U3) și Speed Class 10, oferind cele mai rapide viteze de pe piață, citire de până la 95 MB/s și scriere de până la 90 MB/s.Photo-Samsung-Electronics-Raises-the-Bar-with-New-PRO-Plus-128GB-microSD-Memory-Card-2Noul card de memorie microSD PRO Plus de 128 GB este ideal pentru smartphone-urile și tabletele premium și îndeplinește standardele de securitate, capacitate, performanță și cerințele de protejare ale mediului înconjurător pentru electronicele audio-video, camerele video de acțiune și drone. Noul card de memorie a fost dezvoltat pentru a gestiona stocarea și transferul fotografiilor, precum și înregistrarea și redarea videoclipurilor 4K UHD. Are o capacitate de înregistrare de până la 3 ore și 50 de minute de conținut video 4K UHD sau 16 ore și 20 de minute de conținut video Full HD cu camerele de acțiune. În plus, cardul microSD PRO Plus de 128 GB poate stoca maximum 10.940 de fotografii sau 30.670 de melodii în format MP3, în funcție de setările și configurările realizate de utilizatori.

În plus, cardul este compatibil cu orice dispozitiv ce dispune de un slot microSD și a fost dezvoltat cu cele mai noi tehnologii Samsung 4-proof, fiind rezistent la apă (IEC 60529, IPX7), rezistent la temperaturi extreme, rezistent la raze X, având și rezistență magnetică. Mai mult, vine cu o garanție de 10 ani și este garantat să reziste temperaturilor de operare între -25°C și 85°C (-13°F și 185°F) și temperaturilor de non-operare între -40°C și 85°C (-40°F și 185°F). Datele salvate pe card nu vor fi afectate de razele X și vor rezista unei forțe magnetice de pana la 15.000 Gauss – echivalentul unui scanner de rezonanță magnetică avansat.

Etichete: