Canon introduce două noi imprimante multifuncționale: imagePROGRAF iPF770 MFP L36 și iPF670 MFP L24

Noile aparate oferă funcționalități convenabile de imprimare, scanare și copiere potrivite pentru afacerile mici în domenii precum arhitectura, ingineria și construcțiile (AEC), producția sau educația.

Scris de | 28 ianuarie, 2016
Canon introduce două noi imprimante multifuncționale: imagePROGRAF iPF770 MFP L36 și iPF670 MFP L24

Canon Europe anunță astăzi lansarea a două noi imprimante multifuncționale (MFP) de format mare accesibile – modelele Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 și imagePROGRAF iPF670 MFP L24.

Construite pentru birouri fără prea mult spațiu, ambele modele au un design robust și compact, având o amprentă la sol mică. Echipat cu un scaner de 36 de inci, modelul iPF770 MFP L36 este o soluție ideală de copiere pentru firme cu imprimări de volume mici spre medii, din domeniile arhitecturii, ingineriei și construcțiilor. Modelul iPF670 MFP L24 are un scaner de 24 de inci și a fost construit pentru firme mici și profesori care au nevoie de instrumente pentru scanarea, copierea și imprimarea facilă a documentelor. Ambele aparate au o interfață simplă pentru utilizator, care nu necesită aproape deloc experiență anterioară, și care poate fi utilizată printr-o interacțiune minimală.mfp-ipf670-l24-3q-hiResTehnologia SingleSensor produce o consistență perfectă a culorii și imagini precise, în timp ce sistemul de cerneală cu pigmenți și cerneala pe bază de apă în 5 culori, cu un spectru de culoare reformulat, asigură o calitate excepțională a imaginii. Îmbinând această tehnologie cu acuratețea imaginii oferită de modelele L36 și L24, ambele aparate permit firmelor, indiferent de mărime, să-și îmbunătățească productivitatea și producția printr-un singur echipament multifunctional, atât accesibil, cât și versatil.

Pe domenii precum cele ale construcțiilor, ingineriei civile, producției, organizațiilor guvernamentale și birourilor municipale, echipamentele multi-funcționale au devenit instrumente obișnuite în fluxul de lucru zilnic, datorită eficienței și calității înalte a imaginilor scanate. În acord cu cererea clienților pentru soluții convenabile și eficiente din punct de vedere al costurilor, noile echipamente au fost gândite special pentru a îmbunătăți productivitatea firmelor mai mici, care anterior le-ar fi considerat aparate prea complicate pentru nevoile lor.

Alte beneficii-cheie ale noilor dispozitive includ funcționalitățile de scanare în rețea (scan-to-network) și de scanare pe USB (scan-to-USB), minimizând necesitatea de a autoriza sarcinile prin intermediul conectării la un PC. Modurile scanare și copiere pot fi și ele ajustate de la nivel de ciornă și până la fișierul scanat la cea mai bună calitate, pentru imprimarea desenelor tehnice, posterelor în format mare sau a materialelor didactice. În același timp, setări pentru ajustări simple ale imaginii sunt disponibile pentru medii de lucru cu design asistat de computer (CAD), care necesită imprimări mai detaliate.

Etichete:

Sursa: Canon Romania