GE deschide un birou digital la Paris

Noul birou este primul dintr-o serie de noi centre GE Digital, creat pentru a servi drept pepinieră pentru start-up-uri.

Scris de | 15 iunie, 2016
GE deschide un birou digital la Paris

GE a anunțat astăzi extinderea prezenței sale digitale în Europa și lansarea de noi produse, parteneriate și inițiative, create pentru a promova creșterea în ecosistemul industrial digital pe Continent. Compania a anunțat lansarea unui nou birou digital în Paris care va fi nucleul acestui ecosistem.

“Europa dispune de talentul și infrastructura necesare pentru a revoluționa productivitatea, iar digitalizarea industriei trebuie să devină centrul acestei misiuni,” a declarat Jeff Immelt, președinte și CEO GE. „GE se angajează să ajute Europa la construirea fundației pentru internetul industrial, care va permite companiilor de pe continent să transforme informațiile în cunoștințe și cunoștințele în rezultate.”

Noul Birou Digital va deservi clienții și partenerii europeni și va fi amplasat în clădirea istorică Le Centorial, în cel de-al doilea arondisment. Acesta este primul birou din cele patru care vor fi lansate anul acesta, reprezentând o rețea globală de centre prin care GE Digital va promova noi companii locale, va colabora cu clienții pentru a dezvolta noi aplicații și pentru a extinde comunitatea tot mai mare de dezvoltatori industriali din Europa. Primul Birou Digital va oferi 250 de noi locuri de muncă la Paris, axate pe inginerie, știința datelor, experiența utilizatorilor și proiectare.

Pentru mai multe informații accesați aici.

Etichete:

Sursa: GE Expands Industrial Internet Investment to Fuel Digitization of Industry in Europe