Vodafone lansează smartphone-ul premium Smart platinum 7, un model 4G+

Smart platinum 7 este primul smartphone premium 4G+ produs de Vodafone.

Scris de | 15 iunie, 2016
Vodafone lansează smartphone-ul premium Smart platinum 7, un model 4G+

Vodafone lansează noul smartphone vârf de gamă Smart platinum 7 și marchează astfel un deceniu de producție de terminale mobile sub marcă proprie. Smart platinum 7 este un terminal premium compatibil 4G+, dotat cu tehnologie de ultimă generație, care include senzor de amprentă plasat pe spatele terminalului, ecran AMOLED 2K de 5,5” și difuzoare frontale stereo, procesor octa-core și 3 GB de RAM, memorie internă de 32 GB – dintre care 22 GB disponibili pentru utilizatori – care poate fi extinsă cu până la 128 GB, cu ajutorul unui card SD. Bateria de 3.000 mAh are o durată de viață de până la două zile și sistem Quick Charge 3.0, care încarcă 50% din baterie în numai 30 de minute.

Camera foto principală are 16 MP, focalizare automată „Phase-Detection” și latență zero la declanșare, iar cea frontală, 8 MP. Ambele camere foto sunt dotate cu flash. De asemenea, terminalul are un buton special pentru a fotografia și a lansa camera direct din modul sleep sau în timp ce ecranul este blocat, pentru ca utilizatorii să nu rateze momentele pe care doresc să le imortalizeze.

Noul smartphone Vodafone are o grosime mai mică de 7 milimetri, iar carcasa este din aluminiu și sticlă Gorilla Glass 2,5D.

„Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marchează intrarea Vodafone pe segmentul de producție de terminale premium. Tot mai mulți clienți aleg smartphone-urile marca Vodafone, pentru că acestea combină calitatea excepțională cu un preț foarte bun, mai ales dacă sunt achiziționate împreună cu un abonament Red”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Vodafone Smart platinum 7 va fi disponibil în România din 17 iunie 2016 la un preț începând de la 84 de euro, cu abonamentul Red 35.Vodafone Smart Platinum 7Specificațiile complete ale Vodafone Smart platinum 7 sunt:

Dimensiuni

 

154,0 x 75,65 x 6,99 milimetri

Greutate

 

155 de grame

Culoare

 

Negru quartz

Rețele

 

GSM/EDGE/3G/HSPA+/LTE (CAT6)

Ecran

Dimensiune

5,5”

Rezoluție

WQHD (534 pixeli pe inch)

Tehnologie

AMOLED

Cameră foto

Principală

16 MP f/2.0 autofocus cu dual-tone flash

Frontală

8 MP cu flash

Memorie

RAM (MB)

3 GB

ROM (GB)

32 GB

Card SD

Până la 128 GB

Baterie

mAH

3000 + Quick charge 3.0

Sistem de operare

 

Android 6.0.1

CPU

Producător

Qualcomm

Numele modelului

MSM8976 (Snapdragon 652)

N° Cores

8

Viteza – GigaHertz (GHz)

4 x A72 1,8GHz + 4x A53 1,2GHz

Caracteristici suplimentare

 

Senzor cu cititor de amprentă.

Compatibil Near Field Communications.

GPS și Assisted GPS.

Conținutul cutiei

 

Încărcător pentru mașină; cască stereo cu fir; cablu de date USB; Ghid

Lansarea smartphone-ului Smart platinum 7 marchează un deceniu de terminale marcă proprie Vodafone, care s-au vândut în peste 85 de milioane de exemplare la nivel global. Gama de terminale Vodafone include acum smartphone-uri 3G, 4G și 4G+, tablete, routere broadband.

Etichete:

Sursa: Vodafone lansează smartphone-ul premium Smart platinum 7 și marchează astfel un deceniu de terminale proprii