Aparatul condiționat inovator Samsung WindFree își face debutul în Europa, ajunge curând în România

Lansat în cadrul CES 2017, cel mai nou aparat de aer condiționat Samsung integrează o tehnologie inovatoare care menține o temperatură constantă în cameră imediat după ce a fost oprit. Totodată, AR9500M se integrează perfect într-un sistem smart home – el poate fi controlat de la distanță cu ajutorul aplicației dedicate.

Scris de | 20 ianuarie, 2017
Aparatul condiționat inovator Samsung WindFree își face debutul în Europa, ajunge curând în România

În cadrul unui eveniment de presă care a avut loc în Milano și la care echipa connect a luat parte, Samsung a anunțat lansarea europeană a celui mai nou echipament de aer condiționat, ce a câștigat deja o serie de premii în cadrul târgului Consumer Electronics Show la începutul acestui an. Noul echipament folosește tehnologia inovatoare Samsung WindFree și a fost conceput pentru a menține o temperatură confortabilă în camera imediat după ce a fost oprit, reușind să continue dispersarea ușoară a aerului prin cele 21.000 de micro orificii.

Sistemul utilizează un invertor digital și tehnologie PowerBoost, care scurtează timpul de răcire al compresorului și pentru a răcorii mai rapid încăperea. Imediat ce se ajunge la temperatura dorită, AC-ul trece în modul WindFree , iar acest sistem în doi pași reduce consumul de energie cu până la 72%.

Noul AC Samsung funcționează într-un sistem smart home și poate fi controlat de la distanță cu ajutorul smartphone-ului. Utilizatorii pot regla temperatura, pot ajusta setările, să urmărească consumul de energie sau să primească actualizări în timp real cu privire la modul în care este funcționează. Poate fi sincronizat cu mai multe dispozitive mobile.

Samsung a creat o divizie nouă pentru segmentul de aere condiționate, cu sediul în Amsterdam, și se va concentra în Europa pentru extinderea și creșterea vânzărilor în 17 țări. Compania estimează că Europa va fi a doua cea mai mare piață de aere condiționate B2B din lume, cu venituri de 3,6 miliarde pentru acest an și o prognoză de creștere de până la 4,2 miliarde în 2020.

Wim-Vangeenberghe-Samsung
Wim Vangeenberghe, noul președinte al Samsung Europa pentru divizia de Air Conditioning

“Evenimentul de astăzi marchează un pas important în angajamentul Samsung de a deveni cel mai de încredere producător de aere condiționate în Europa”, a declarat Wim Vangeenberghe, noul președinte al Samsung Europa pentru divizia de Air Conditioning. Wim vine la Samsung după o expertiză de peste 20 de ani în cadrul Daikin, unul dintre liderii mondiali pe acest segment.

Conform oficialilor companiei, prețul pentru noul aparat condiționat va fi cu 15% mai mare decât modelele premium Samsung lansate până acum, dar ele vor fi adaptate în funcție de fiecare piața.

Revenim curând cu mai multe informații despre noul AC Samsung cu tehnologie WindFree, iar mai multe detalii despre noua divizie parte din grupul sudcoreean am aflat direct de la noul președinte,a Wim Vangeenberghe.

Etichete: , , , ,