Lenovo lansează DX8200D, o nouă soluție SDS

Lenovo DX8200D simplifică adoptarea de soluții de stocare definite prin software.

Scris de | 16 martie, 2017
Lenovo lansează DX8200D, o nouă soluție SDS

Lenovo a anunțat astăzi lansarea unui dispozitiv complet de stocare definită prin software (SDS) care valorifică propria platformă de servere a companiei în combinație cu soluțiile software avansate de virtualizare a echipamentelor de stocare și interfața paralelă de optimizare multi-core I/O – SANsymphony™ de la DataCore Software. Acest produs nou reprezintă cel mai nou pas din demersul Lenovo de a stimula adoptarea de tehnologie definită prin software pentru centrele de date, care oferă beneficii importante pentru clienți, precum o mai mare agilitate, procese mai simple, dar și economii de costuri mai mari.  

Lenovo intenționează să ofere DX8200D ca un dispozitiv pre-integrat, care promite să simplifice considerabil implementarea și să reducă cheltuielile de gestionare, oferind în același timp un singur punct de suport. Fiind cea mai recentă ofertă inclusă în portofoliul SDS al Lenovo, acest dispozitiv permite centrelor de date să implementeze rapid o soluție completă care valorifică posibilitățile oferite de soluțiile existente SAN. Acesta poate optimiza infrastructurile de stocare eterogene, permițând scalarea odată cu creșterea nevoilor și o înlocuire mai ușoară a sistemelor de stocare vechi. Datorită interfeței centralizate, DX8200D asigură protecția datelor, replicarea, de-duplicarea, compresia și alte capabilități de stocare specifice segmentului enterprise la un preț mult mai scăzut comparativ cu soluțiile SAN tradiționale.Conceput pe baza serverului Lenovo System x3650 M5, care oferă o fiabilitate și o performanță superioare, DX8200D poate livra cei mai buni timpi de răspuns, disponibilitate și exploatare la cele mai înalte standarde. Lenovo va pre-testa dispozitivele care funcționează cu DataCore pentru a reduce riscurile la implementare și a optimiza durata de timp. Grație funcției Predictive Failure Analysis și a unui panou de diagnosticare de generație viitoare care facilitează buna funcționare, serverul x3650 contribuie la diminuarea timpului de nefuncționare și a costurilor. Lenovo Trusted Platform Assurance, un set integrat de caracteristici și practici de securitate, protejează echipamentele hardware și firmware. 

Dispozitivul Lenovo DX8200D preia dispozitivele de stocare izolate, răspândite uneori și în locații diferite, și le plasează sub un set comun de servicii disponibile la nivelul întregii companii. Acest echipament aduce laolaltă resursele lor colective, gestionându-le central și uniform, în pofida diferențelor și incompatibilităților dintre producători, modele și generații de echipamente. Cu aceste dispozitive, centrele de date pot genera o reducere a costurilor totale de deținere, micșorând cu până la 90% timpul petrecut pentru gestionarea sistemelor de stocare și pentru sarcini de suport. De asemenea, livrează o reducere de până la 75% în materie de costuri de stocare și de 100% în ceea ce privește timpul de nefuncționare asociat cu sistemele de stocare. Livrând o optimizare de 10 ori mai mare în ceea ce privește performanța, centrele de date pot obține o mai mare disponibilitate a datelor critice pentru diferite misiuni. În final, Lenovo DX8200D poate ghida într-un mod centralizat și automat descoperirea, urmărirea stocurilor, monitorizarea în timp real, configurarea, detectarea defecțiunilor și gestionarea alertelor pe parcursul ciclului său de viață cu ajutorul software-ului propriu XClarity, un instrument de top în gestionarea sarcinilor la nivelul unei companii.

Etichete:

Sursa: Lenovo DX8200D To Simplify Software-Defined Storage Adoption