Orange aduce în exclusivitate în România Fitbit Ionic

Precomenzile pentru noul Fitbit Ionic încep din 19 septembrie. Produsele vor fi livrate către clienți începând cu data de 16 octombrie.

Scris de | 19 septembrie, 2017
Orange aduce în exclusivitate în România Fitbit Ionic

Orange dă startul pe 19 septembrie la precomenzi pentru Fitbit Ionic. Cel mai avansat ceas inteligent produs de Fitbit, potrivit atât sportivilor de performanță, cât și persoanelor care vor să își monitorizeze activitățile fizice zilnice este disponibil în exclusivitate pentru clienții Orange România.

Clienții Orange care își doresc un antrenor personal mereu aproape pot accesa antrenamente video alături de aplicația Fitbit Coach. Datorită ecranului generos al noului Fitbit Ionic, utilizatorii pot vizualiza, direct pe ecranul ceasului inteligent, antrenamente video adaptate în funcţie de informaţiile introduse în platformă. Și pentru a oferi antrenamentului un ritm mai susținut, dispozitivul are și o memorie de stocare de 2.5 GB, utilizatorii putând transfera peste 300 de melodii direct pe ceas, fără să mai fie nevoie de telefonul mobil. În plus, ceasul inteligent Fitbit Ionic se poate conecta automat la noile căști wireless Fitbit Flyer™ sau orice alt dispozitiv cu sistem Bluetooth preferat de către utilizatori.Pentru pasionații de alergare, Fitbit Ionic are integrat un sistem GPS de ultimă generație, oferind cu acuratețe detaliile unei sesiuni de antrenament și pot uita de grija telefonului, care poate rămâne acasă. Nici iubitorii de natație nu au fost uitați. Noua gamă este rezistentă la apă (până la 50 metri) și monitorizează în timp real rezultatele obținute de înotător, precum numărul de bazine parcurse sau caloriile consumate în timpul exercițiului de înot. Nu în ultimul rând, clienții Orange care aleg noul Fitbit Ionic se bucură de un dispozitiv conectat cu telefonul mobil, cu ajutorul căruia pot vedea apelurile şi mesajele primite, alături de următoarele întâlniri din calendar. Ceasul arată în timp real și alertele primite din aplicaţiile des folosite pe telefonul mobil, precum Facebook, Gmail, Instagram, Slack, Snapchat şi multe altele.Fitbit Ionic se poate conecta cu ușurință la cele mai populare sisteme de operare, iOS, Android și Windows phone. Pentru ca iubitorii de mișcare să își poată personaliza dispozitivul, ceasul inteligent dispune și de un sistem de operare propriu, Fitbit OS. Acesta va permite ca în perioada imediat următoare dezvoltatorii din întreaga lume să poată realiza aplicații și fețe de ceas noi, Fitbit punând la dispoziția lor o platformă software complexă. 

Etichete: