Evolio lansează trotineta electrică ultraportabilă X-GO

Evolio X-Go este o trotinetă electrică ce promite să revoluționeze transportul urban.

Scris de | 26 septembrie, 2017
Evolio lansează trotineta electrică ultraportabilă X-GO

Trotineta Evolio X-GO, este pliabilă, are o autonomie de până la 20 de Km și este la fel de ușoară ca o trotinetă normală cântărind doar 7 Kg, fiind confecționată dintr-un aliaj de aluminiu ultrarezistent, ce provine din industria aeronautică.Trotineta are 3 trepte reglabile pentru puterea motorului, viteza maximă ajungând până la 20 Km/h. Computerul de bord are un afișaj de tip Backlit LED care te ține în permanență informat cu privire la viteza de deplasare, nivelul de încărcare al bateriei, treapta de putere și distanța totală parcursă. Sistemul de frânare este de tipul electrodinamic recuperează energia și reîncarcă bateria de tip Li-Ion. Pentru mai multă siguranță, X-Go are și un sistem de frânare mecanic pe roata din spate.

Unul din lucrurile interesante la această trotineta este că se pliază în doar 2 secunde, prin tragerea unei manete, devenind astfel ultracompactă și putând fi transportată ușor, depozitată aproape oriunde sau luată în orice mijloc de transport.

X-Go are un design elegant, bateria fiind mascată în coloana ghidonului. Designul este completat de un far led alungit care permite deplasarea fără probleme pe timpul nopții. Există patru variante de culori: Bleu metalizat, Verde metalizat, Grena metalizat si Negru.

Evolio X-Go va fi disponibilă în rețelele partenere la un preț recomandat de 1.799 lei. Începând de astăzi, X-Go se poate comanda on-line pe site-ul www.evolio.ro, primele 30 de comenzi baneficiază de un discount promoțional de 500 de lei.

 

 

ROG Zephyrus G14

Etichete:

Sursa: Evolio lanseaza trotineta electrica ultraportabila X-GO