Noul Moto X, disponibil și în România

Cea de-a patra generație de telefoane moto x oferă utilizatorilor o experiență intuitivă unică grație software-ului mai inteligent, noii tehnologii pentru camerele foto și design-ului superb.

Scris de | 6 decembrie, 2017
Noul Moto X, disponibil și în România

Dispozitivul moto x a fost dintotdeauna echipat pentru a oferi cea mai bună experiență software,  iar utilizatorii se pot bucura de un mod intuitiv, mai inteligent și mai simplu de utilizare a dispozitivului. Cel mai recent produs, moto x, integrează atât cele mai recente Experiențe Moto cât și caracteristici software cu totul noi. O cameră mai inteligentă

Dispozitivul moto x oferă o cameră mai inteligentă, capabilă să facă mai mult decât să surprindă  imagini. Noua funcție Landmark Detection, oferită de moto x, permite camerei să scaneze un card sau să adauge un efect de animare a selfie-urilor prin intermediul Face Filters. Capabilitățile camerelor duale de 12MP și 8MP de pe spatele dispozitivului, precum și software-ul cu tehnologia dublu Autofocus Pixel, creează imagini de calitate profesională. În plus, camera frontală de 16MP, cu mod de adaptare în condiții de luminozitate scăzută, și noua funcție Panoramic Selfie oferă un cadru mai larg pentru a face selfie-uri mai bune.Puternic și sigur

Alimentat de un acumulator de 3.000 mAh și dotat cu capabilități care îi oferă performanțe superioare, telefonul moto x oferă protecție împotriva scurgerilor, picăturilor de apă și chiar scufundărilor, conform cu standardul IP68. De asemenea, designul carcasei spate, conturat 3D, cu un cadru de aluminiu anodizat și sticlă Corning® Gorilla® Glass, protejează atât fața cât și capacul din spate împotriva zgârieturilor și transformă dispozitivul în unul solid,cu un aspect atractiv.

Experiențe noi și intuitive

Dispozitivul moto x integrează Amazon Alexa, accesibil fără a fi necesară deblocarea acestuia. De asemenea, sistemul de sunet wireless le permite utilizatorilor să se conecteze la până la  patru dispozitive audio Bluetooth® în același timp7. Pentru un grad de accesibilitate și mai mare, moto x este echipat și cu Moto Key – funcție care permite securizarea cu parolă, de pe telefon sau laptop, a site-urilor preferate și accesarea acestora cu o simplă atingere. Mai mult, posibilitatea de criptare asigură protecția constantă a datelor.

Moto x4 este disponibil la eMag, în varianta de configurare cu 4 GB memorie și 64 GB spațiu de stocare, la prețul recomandat de 1.999 lei cu TVA.

Etichete: , ,