Vodafone a încheiat un acord cu Telekom pentru a lansa servicii de internet fix și TV

Cele două companii vor continua să concureze independent pe piață, fiecare dintre ele urmându-și propriul plan de dezvoltare, în concordanță cu strategiile comerciale și de business autonome.

Scris de | 5 iunie, 2018
Vodafone a încheiat un acord cu Telekom pentru a lansa servicii de internet fix și TV

Vodafone a încheiat un acord cu Telekom Romania pentru servicii wholesale, pe baza căruia Vodafone va putea lansa servicii de internet fix și TV, folosind rețeaua de fibră optică a Telekom Romania din zonele urbane. Acordul va permite Telekom să își exploateze mai bine infrastructura fixă.

„Acest acord reprezintă un pas înainte în implementarea uneia dintre prioritățile noastre principale, și anume extinderea către gospodării și familii. În plus față de oferta comercială existentă, clienții noștri vor beneficia, după implementarea acordului, de pachete convergente, care vor include servicii mobile, servicii fixe în bandă largă și de televiziune, însoțite de aceeași calitate a serviciilor de care se bucură deja în relația cu noi”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Vodafone a semnat recent un acord pentru preluarea UPC România, urmând să lanseze în viitor oferte convergente de servicii mobile, internet în bandă largă și TV, precum și servicii dedicate persoanelor juridice.

Etichete: ,