IFA2018: ZTE lansează Axon 9 Pro, un model cu Snapdragon 845

Scris de | 11 septembrie, 2018
IFA2018: ZTE lansează Axon 9 Pro, un model cu Snapdragon 845

Primăvara acestui an nu a fost cea mai bună pentru chinezii de la ZTE, care în urma unei acțiuni de executare din partea Departamentului de Comerț a SUA a primit interzis la vânzare pentru toți partenerii. Compania a pus în așteptare toate proiectele la care lucra până când ar putea încheia o înțelegere cu guvernul american, iar modelul Axon Pro 9, confirmat în luna februarie a acestui an, a fost prins la mijloc. IFA a fost momentul de relansare, iar noul model ZTE este actualizat ca un telefon premium din 2018: Snapdragon 845, 6 GB de memorie RAM, 128 de GB stocare internă.

Ecranul este un OLED de 6.2 inci cu breton cu aspect 18:9, iar construcție este una din aluminiu și sticlă, cu senzor de amprentă pe spate.  Camera principală este una duală, cu un senzor de 20 de megapixeli și unul de 12 MP, iar cea frontală va realiza selfie-uri la 20 de megapixeli, în timp ce bateria are o capacitate de 4.000 mAh și rulează Androi 8.1 Oreo stock.

Peste toate astea, ZTE Axon 9 Pro vine cu o serie de funcționalități împrumutate de la smartphone-urile premium, precum încărcarea wireless, protecție la apă și praf IP68, HDR10 pentru redarea de clipuri video sau încărcare rapidă prin USB de tip C. 649 de euro este prețul aproximativ de retail, iar el se va găsi în Europa începând cu luna septembrie.

f

Etichete: , ,