Nou în Google Maps: Live View oferă indicații de orientare prin realitatea augmentată

Cea mai recentă, pe care Google o lansează astăzi, se numește Live View și aduce indicații de orientare în mersul pe jos cu ajutorul realității augmentate. 

Scris de | 8 august, 2019
Nou în Google Maps: Live View oferă indicații de orientare prin realitatea augmentată

Mersul pe jos este absolut necesar pentru a descoperi un oraș și a te orienta. Noua funcție Live View îți arată în ce direcție să mergi, cu ajutorul săgeților și indicațiilor suprapuse imaginilor din realitate, pe care le vezi prin camera foto a telefonului. Cum funcționează: alegi destinația, selectezi ca mijloc de călătorie mersul pe jos, iar apoi apeși pe butonul albastru „Porniți RA”. Se va deschide camera telefonului, iar pe imaginile live vor fi suprapuse indicațiile de navigație.  Disponibilă până acum doar pentru utilizatorii de telefoane Google Pixel, Live View se va regăsi începând de săptămâna aceasta pe toate telefoanele Android sau iPhone care dispun de tehnologia AR. Lista cu telefoane compatibile este aici.

Live View este disponibil în majoritatea locurilor în care exită imagini Street View (inclusiv România). Mai mult despre tehnologia din spatele Live View aici.

Etichete: ,