Android 10 va fi disponibil în curând pe smartphone-urile Nokia, vezi ce modele vor primi actualizarea și când

Promisiunea unică Android a HMD Global garantează 2 ani de actualizări ale sistemului de operare și actualizări de securitate timp de 3 ani.

Scris de | 23 august, 2019
Android 10 va fi disponibil în curând pe smartphone-urile Nokia, vezi ce modele vor primi actualizarea și când

Potrivit HMD Global,  începând cu ultimul semestru al anului curent, utilizatorii Nokia vor beneficia de actualizarea Android 10 și implicit de cele mai recente experiențe Android.

 “Cu un palmares de actualizări rapide ale sistemului de operare, portofoliul de smartphone-uri Nokia a fost primul care a beneficiat de două actualizări majore de software, de la Android Nougat la Android Oreo și apoi Android Pie. HMD Global a fost producătorul care a oferit actualizarea Android Pie pentru întreg portofoliul de smartphone cel mai rapid.  Prin planul comunicat astăzi, ne propunem să acționăm și mai repede în cazul actualizării la Android 10. HMD Global este singurul producător dedicat 100% să ofere cel mai recent Android pentru întreg portofoliul. Mulțumim tuturor utilizatorilor din programele Beta, care ne ajută să păstrăm promisiunea unica Android și să ne asigurăm ca experiențele cu smartphone-urile Nokia se îmbunătățesc constant,” a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Etichete: , ,