Motorola lansează Moto E6 Plus, smartphone-ul are un preț accesibil

Modelul dispune de un procesor octa core de 2.0 GHz, Android 9 Pie și o baterie detașabilă de 3000 mAh.

Scris de | 9 septembrie, 2019
Motorola lansează Moto E6 Plus, smartphone-ul are un preț accesibil

Moto e6 plus, este un smartphone cu ecran de 6,1 inchi, Max Vision HD+ și sistem dual de camere și un design atractiv, având azi prețul de pornire de 699 RON în varianta cu 2 GB de RAM și spațiu de stocare de 32GB, respectiv de pe 07 octombrie, acesta poate fi cumpărat la un preț de pornire de 799 RON în varianta cu 4 GB de RAM și spațiu intern de 64 GB. Moto E6 Plus vine în patru variante de finisaje metalice cu gradient – Caribbean Blue, Rich Cranberry, Bright Cherry și Polished Graphite.

Sistem dual de camere

Disponibil în premieră pe telefoanele din seria moto e, sistemul dual de camere este cel mai performant din această gamă de preț. Camera principală de 13 MP, cu pixeli de 1.12µm produce instantanee clare și precise. Diafragma f/2.0 oferă flexibilitate ridicată pentru a face fotografii în diferite condiții de lumină, păstrând calitatea imaginii și claritatea detaliilor. Senzorul de adâncime de 2 MP și modul bokeh integrat permit estomparea prim-planului sau a fundalului pentru a obține aspectul dorit. De asemenea, modul beauty permite utilizatorului să dea frâu liber creativității și să perfecționeze mici detalii ale subiectului din imagine cu ajutorul opțiunilor de editare ale camerei.

Conceput să capteze selfie-uri mai frumoase

Camerele duale principale nu sunt singura metodă pentru a capta fotografii uimitoare. Moto e6 plus oferă selfie-uri îmbunătățite datorită camerei frontale de 8 MP. Blițul frontal integrat în ecran poziționează subiectul în cea mai bună lumină, astfel că fundalul întunecat nu mai este o problemă, iar slot-ul de card microSD dedicat oferă un spațiu de stocare suplimentar de 512 GB pentru cât mai multe fotografii.

 

Etichete: , ,