Nokia 7.2 ajunge și la noi, costă 1.500 de lei

Modelul dispune de un design ușor curbat și Corning Gorilla Glass pe ambele fețe.

Scris de | 17 octombrie, 2019
Nokia 7.2 ajunge și la noi, costă 1.500 de lei

Nokia 7.2 este disponibil în România în culorile Charcoal Black și Cyan Green, la prețul recomandat de 1.499 lei în cu varianta de memorie RAM de 6GB și cu un spațiu intern de 128 GB. Modelul rulează Androi 9 Pie și are un ecran de 6,3 inchi FHD+ cu tehnologie PureDisplay, raport de aspect 19.5:9 și luminozitatea de 500 niți, iar la interior dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 660 (până la 2.2 GHz),  cu CPU Kryo high-performance. Bateria este de 3500mAh și asigură potrivit producătorului o autonomie de până la două zile.

Nokia 7.2 vine cu o cameră triplă de 48MP cu tehnologie Quad Pixel și optică ZEISS. Modelul  introduce trei noi moduri ZEISS Bokeh, disponibile doar pentru smartphone-urile Nokia. Modul portret îmbină experiențe puternice de imagine care recreează modul în care legendarele lentile ZEISS produc impact vizual înalt și blur-ul specific, prin modurile ZEISS Modern, ZEISS Swirl și ZEISS Smooth. Funcția Beautify corectează tonurile pielii, pentru portrete ce pot fi distribuite instant pe social media. Modul nocturn, AI, permite utilizatorilor să surprindă momentele perfecte chiar și cu luminozitate scăzută. În plus, fie că este vorba despre o fotografie de grup sau de un peisaj imersiv,  dispune de o cameră ultrawide, cu un câmp de vizibilitate de 118 grade și optică ZEISS. Astfel, utilizatorii pot cuprinde mai multe elemente într-o singură fotografie.

Fiind parte a familiei Android One, smartphone-ul este pregătit pentru Android Q și va primi actualizări lunare garantate de securitate timp de trei ani și actualizări ale sistemului de operare timp de doi ani. 

Etichete: