Allview a dat startul campaniei de Black Friday

Având ca mesaj principal “24 de zile cu reduceri, 24 de zile cu bucurii”, campania de Black Friday oferă promoții la toate categoriile de produse: telefoane, televizoare, tablete, laptopuri și smart device-uri. Pe lângă reducerile de până la 75%, Allview a pregătit și un număr limitat de oferte de tipul “Cumperi 1, Primești 2”.

Scris de | 5 noiembrie, 2019
Allview a dat startul campaniei de Black Friday

Ofertele Allview sunt valabile până pe 24 noiembrie în limita stocului disponibil, pe site-ul dedicat, www.allviewbf.ro.

Printre produsele la ofertă, se numără smartphone-ul Soul X6 Xtreme, cu display Full View Amoled și Pop-Up camera, va putea fi achiziționat la 1.099 lei, cu o reducere de 35% față de prețul de lansare. Și televizoarele Smart, 40ATA6000 – F, cu diagonală de 40”, prevăzute cu sistem de operare Android TV și Google Assistant integrat, vor putea fi achiziționate cu o reducere de 22%, la prețul de 1.099 lei.

Hybrid S (Style) și Hybrid T (Trendy), cele mai populare smartwatch-uri ale brandului, o combinație perfectă între ceasurile clasice cu ace și smartwatch-urile cu touchscreen și funcții inteligente, vor putea fi achiziționate cu oferta de tipul “Cumperi 1, Primești 2”, la prețul de 799 lei.

 

Etichete: