Epson a anunțat o cotă de piață de 42%, pe videoproiectoare

La nivelul întregii piețe, în primele nouă luni ale anului s-au vândut peste 10.300 de videoproiectoare, în valoare de aproximativ 6.540.000 de euro, iar aproape jumătate dintre ele sunt marca Epson.

Scris de | 26 noiembrie, 2019
Epson a anunțat o cotă de piață de 42%, pe videoproiectoare

Epson a anunțat azi că își menține prima poziție în sectorul videoproiectoarelor cu o cotă de piață de 42% realizată în primele trei trimestre ale anului. 

,,Raportat la primele nouă luni din acest an, Epson și-a păstrat locul de lider cu o cotă valorică în creștere, pe o piață aflată în scădere, atât din punct de vedere valoric, cât și al unităților vândute. Suntem prima alegere pentru o gamă largă de clienți, atât cu proiectoarele de business, cele interactive pentru educație sau birouri, precum și cu proiectoarele home cinema. În primele trei trimestre din 2019, modelele cu rezoluție WUXGA, precum și cele Full HD 1080p ne-au adus creșteri semnificative care ne-au menținut detașat poziția de lider pe piață. Din august am mizat cu succes pe cel mai mic videoproiector laser 3LCD din lume, EF-100W/B, care este o opțiune ideală pentru clienții care vor să se simtă acasă ca la cinema”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

Etichete: