Petal Maps și Petal Search: Huawei lansează noi aplicații pentru AppGalery

Scris de | 2 noiembrie, 2020
Petal Maps și Petal Search: Huawei lansează noi aplicații pentru AppGalery

În cadrul evenimentului de lansare a HUAWEI Mate 40, au fost prezentate instrumente noi care vor face parte din ecosistemul Huawei Mobile Services. Printre acestea, se numără Petal Maps și HUAWEI Docs, dar și actualizări ale motorului de căutare Petal Search.

Cele trei instrumente au rolul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor Huawei, oferindu-le posibilități nelimitate în ceea ce privește accesul către conținutul lor preferat.

Petal Search, motorul de căutare lansat de Huawei, este acum disponibil în peste 170 de țări și regiuni și în peste 50 de limbi, permițându-le utilizatorilor să găsească rapid informațiile și serviciile de care au nevoie.

Motorul de căutare oferă funcții în peste 20 de categorii, inclusiv aplicații, știri, videoclipuri, imagini, cumpărături, zboruri și afaceri locale. De asemenea, dezvoltă și integrează diverse instrumente, precum vremea, calculatorul, cursul valutar și chiar căutarea documentelor, pentru a-i ajuta pe utilizatori să obțină cu ușurință informații utile.

Folosind capabilitățile AI ale dispozitivelor Huawei, Petal Search le permite utilizatorilor să caute informațiile care îi interesează cu ajutorul imaginilor, prin funcția de căutare vizuală. Aplicația recunoaște o gamă largă de obiecte precum oameni, animale și repere, și va introduce noi capabilități, precum identificarea plantelor.

De exemplu, utilizatorul poate pur și simplu să fotografieze un fel de mâncare și Petal Search îi va dezvălui rețeta respectivă. În aplicație este integrată și o funcție de căutare vocală, disponibilă în engleză, spaniolă, franceză, arabă și multe alte limbi.

În plus, Petal Search dezvoltă și servicii de căutare locale, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență bazată pe locație. Atunci când utilizatorul are nevoie de informații locale, Petal Search oferă cele mai populare informații localizate, precum recomandări personalizate de restaurante, atracții locale care merită vizitate și reducerile disponibile în diverse magazine.

Petal Maps este instrumentul de cartografiere și navigare Huawei, care oferă servicii de poziționare, hărți, căutări de locații, navigare și liste de locuri preferate pentru utilizatorii din peste 140 de țări și regiuni. Petal Maps permite afișarea hărților în mai multe limbi, cu notificări vocale în engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană și mandarină. 

Petal Maps este echipat și cu funcții pentru publicare în timp real a actualizărilor de transport în orașele importante, ajutându-i pe cei care se deplasează să își planifice mai bine rutele și să călătorească fără griji. Folosind tehnologii noi, precum Super GNSS și algoritmii de recunoaștere a imaginilor, Petal Maps oferă acuratețe și acces către cele mai eficiente și mai puțin aglomerate rute.

HUAWEI Docs, disponibil pentru utilizatorii seriei HUAWEI Mate 40 din peste 100 de țări și regiuni, permite vizualizarea și editarea documentelor în peste 50 de formate, inclusiv PDF, PPT și DOC. Cu sincronizarea în timp real activată de capabilitățile cloud, HUAWEI Docs le permite utilizatorilor să lucreze cu același document pe diferite dispozitive conectate pe același HUAWEI ID, îmbunătățind experiența de Mobile Office.

Suita extinsă de aplicații Huawei Mobile Services

Actualizarea Find Device le permite utilizatorilor să își găsească dispozitivele Huawei, precum smartphone-uri, ceasuri, căști și ochelari. Utilizatorii pot reda de la distanță un ton de apel pentru a localiza dispozitivele sau pot alege să blocheze și să șteargă informațiile de pe dispozitive, protejându-și confidențialitatea.

Find Device este disponibil în acest moment pentru următoarele dispozitive portabile: HUAWEI Freebuds Pro, Freebuds Studio, Watch GT2 Pro și Gentle Monster Eyewear II.

Susținut de 2 milioane de dezvoltatori globali, ecosistemul Huawei Mobile Services continuă să se dezvolte rapid. Fiind unul dintre primele 3 magazine de aplicații la nivel global, HUAWEI AppGallery continuă să reunească aplicații populare globale și locale pentru peste 500 de milioane de utilizatori activi lunar. HUAWEI Quick App înregistrează o creștere de 260% a numărului de utilizatori activi lunar față de anul precedent, datorită experienței de utilizare ușoare și fără instalare.

Etichete: , , , , , ,