Surpriza pe care Apple o pregătește odată cu lansarea iPhone 13

Scris de | 2 noiembrie, 2020
Surpriza pe care Apple o pregătește odată cu lansarea iPhone 13

Nici nu a trecut bine evenimentul de lansare al iPhone 12, că întreaga lume se întreabă deja cu ce ne mai poate surprinde gigantul din Cupertino în cadrul lansărilor viitoare.

Chiar dacă mai este mult de așteptat până la evenimentul care va avea loc, cel mai probabil, la anul în septembrie, se pare că primele zvonuri încep deja să curgă pe internet, iar ele indică spre adăugarea unei noi opțiuni, mult așteptată de fanii smartphone-urilor Apple.

Chiar dacă nu poate fi vorba despre un slot microSD, funcție vehement neglijată și ignorată de Apple, este foarte probabil să vedem iPhone-uri care să dispună de o capacitate mai mare de stocare decât predecesoarele sale.

Astfel, vom putea asista la lansarea primului iPhone cu o capacitate de stocare de 1TB, un pas spre normalitate al Apple, având în vedere că majoritatea rivalilor fabrică smartphone-uri care pot ajunge cu lejeritate la această performanță.

Pe o piață a smartphone-urilor premium unde fiecare producător mare se luptă să vină cu senzori foto din ce în ce mai performanți și mai deosebiți decât rivalii, clipurile video FullHD sau 4K și pozele au crescut destul de mult în capacitate, iar telefoanele au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Dacă la majoritatea smpartphone-urilor Android se poate adăuga un card microSD pentru rezolvarea acestei probleme, la iPhone este destul de greu pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult de 512GB spațiu de stocare, iar aceștia optează, cel mai adesea, pentru serviciile de tip cloud.

Zvonul în cauză a fost lansat de analistul american Jon Prosser, care se specializează în leak-uri Apple, și care este considerat, în general, o sursă de încredere. Dacă lansarea unui iPhone cu 1TB spațiu de stocare poate fi considerată o veste bună, prețul la care acesta va fi disponibil pe piață este de așteptat să fie unul destul de ridicat.

În prezent, cel mai scump model de iPhone este 12 Pro Max de 512GB, care costă 1400 de dolari în SUA, iar un eventual iPhone 13 Pro Max ar putea ajunge la un preț și mai piperat, datorită capacității crescute.

Etichete: , , , , , , , ,