WhatsApp devine o platformă de chat și mai sigură. Care este noua funcție a aplicației

Scris de | 4 noiembrie, 2020
WhatsApp devine o platformă de chat și mai sigură. Care este noua funcție a aplicației

În ceea ce privește aplicațiile de chat, WhatsApp este considerată una dintre cele mai sigure alternative care există în magazinele AppStore și Google Play, fiind totodată una dintre primele platforme online de chat care a introdus criptarea tuturor mesajelor.

Chiar dacă poate nu toată lumea are nevoie de atâtea „straturi” de securitate, este bine de știut că datele personale și discuțiile private sunt mai bine protejate.

Dezvoltatorii aplicației au introdus o nouă funcție, care va ajunge în săptămânile următoare la toți utilizatorii. „Disappearing Messages” are rolul de a îi ajuta pe cei care simt că au nevoie de o protecție și mai mare a datelor și le permite acestora să bifeze o opțiune care va șterge automat fiecare mesaj trimis, după o perioadă de 7 zile, notează Ubergizmo.

Această funcție nouă nu va afecta în nici un fel conversațiile care au avut loc înainte de activarea ei, însă nu este totul chiar așa facil precum sună. Pentru a putea funcționa, ambii participanți la conversație trebuie să aibă activă opțiunea „Disappearing Messages”. În caz contrar, aceasta nu va avea nici un efect.

Pentru a avea acces la noua funcție, trebuie să te asiguri că folosești cea mai recentă versiune a aplicației.

Etichete: , , , , ,