Elon Musk a lansat un nou produs Tesla. Gluma de la care a început totul

Scris de | 6 noiembrie, 2020
Elon Musk a lansat un nou produs Tesla. Gluma de la care a început totul
Foto via Business Insider

Elon Musk este perceput de opinia publică ca unul dintre cei mai inteligenți și mai excentrici antreprenori din lume, căruia îi place mereu să îmbine cercetarea științifică și progresul tehnologic cu glumele.

Nu este prima dată când simțul său al umorului duce la apariția pe piață a unui nou produs, antreprenodul din Africa de Sud lansând în trecut un aruncător de flăcări sub egida „Boring Company”.

Pe 1 aprilie 2018, Musk a glumit pe Twitter că vrea să lanseze un nou brand de Tequila numit Teslaquila, iar lumea a perceput totul ca pe o nouă farsă a antreprenorului, notează Unilad.

Se pare însă că acesta chiar a pus în aplicare ideea sa și a lansat o nouă linie de băuturi alcoolice care poartă denumirea brand-ului de mașini electrice. Elon Musk a ales să nu opteze pentru numele inițial și li-a denumit produsul Tesla Tequila.

Unul dintre cele mai interesante lucruri la noua băutura alcoolică este forma sticlei, care amintește de un fulger și care face în mod evident referire la energia electrică, regenerabilă.

În ceea ce privește prețul, Tesla Tequila nu este chiar o băutură accesibilă, ea costând 250 de dolari per sticlă, însă compania producătoare ne dă asigurări că aceasta este făcută din cele mai bune ingrediente, după o rețetă consacrată.

Din păcate, însă, Tesla Tequila nu va fi comercializată și în România, aceasta fiind disponibilă numai în Statele Unite, în stocuri reduse. Nu puține sunt vocile care spun că Musk a lansat acest produs doar pentru amuzamentul personal.

Etichete: , , , ,