Epson lansează o nouă gamă de videoproiectoare

Scris de | 18 noiembrie, 2020
Epson lansează o nouă gamă de videoproiectoare

Epson a anunțat astăzi șase modele noi de videoproiectoare create pentru semnalistica digitală, dar și pentru experienţe imersive unice dedicate interacţiunii cu clienţii. Noile proiectoare au fost dezvoltate pentru sectoare comerciale precum retail, hoteluri și restaurante, muzee, galerii și atracţii turistice.

Cele mai noi proiectoare laser Epson combină tehnologia 3LCD cu un software inovator, ușor de utilizat, pentru a ajuta brandurile să fie mai creative în comunicarea lor vizuală și să atingă niveluri și mai mari de implicare și interacțiune.

Noile modele EB-L250F, EB-750 și EB-800 dispun de o sursă de lumină laser care poate oferi până la 20.000 de ore de funcționare fără mentenanță. Proiectoarele au posibilităţi de conectare variate, sunt ușor de instalat pentru ca utilizatorii să poată proiecta în orice medii și pe aproape orice suprafețe, borderless, anume pe pereți, pe podea, pe plafon și chiar pe obiecte 3D.

Gama include modele ultra-short-throw și standard, iar noile display-uri facilitează redarea de conţinut dinamic care satisface cerinţele semnalisticii de astăzi și oferă imagini cu rezoluții de până la 1080 Full HD, cu luminozitate pe alb și pe culoare de la 2.000 la 5.000 de lumeni, cu ajutorul tehnologiei laser 3LCD.

EB-L250F, EB-750 și EB-800 oferă instalare la 360 de grade și dispun de numeroase conexiuni precum porturi HDMI, HDBaseT, wireless integrat și Miracast, simplificând instalarea și permițând integrarea ușoară cu infrastructura CMS deja existentă.

Utilizatorii pot conecta, de asemenea, două sau mai multe videoproiectoare și pot suprapune marginile acestora prin edge blending pentru a crea experiențe vizuale imersive sau pentru a acoperi un întreg perete cu o singură imagine de mari dimensiuni. În plus, funcția de ecran divizat (split screen) permite utilizatorilor conectarea mai multor surse pentru a afișa simultan conținut diferit.

Modelele EB-L250F, EB-750 și EB-800 sunt compatibile cu software-ul Epson Projector Content Manager și cu aplicația Epson Creative Projection care împreună oferă o soluție completă pentru gestionarea conținutului existent și pentru crearea de conținut personalizat.

Cu ajutorul software-ul Epson Projector Content Manager se pot crea liste de redare folosind fotografii, materiale video, filtre și efecte care pot fi programate și salvate pe un dispozitiv de stocare extern, pentru redarea conținutului direct pe proiector, fără cabluri.

Noile proiectoare au fost dezvoltate cu ajutorul tehnologiei din mini-proiectoarele laser EB-W70 și EB-W75, recent lansate. Aceste modele portabile, compacte și cu greutatea de doar 2,7 kg au fost concepute special pentru retail. Cu un raport al distanței de proiecţie short throw de 1,04:1, proiecție la 360 de grade și cu un design elegant, modelele EB-W70 și EB-W75 se integrează perfect în orice ambient. În plus, acestea dispun de conexiune Bluetooth integrată și conexiune HDMI pentru streaming rapid și ușor.

Modelul EB-800 este disponibil începând cu luna octombrie, EB-750 poate fi achiziţionat din noiembrie, iar EB-L250F va fi disponibil începând cu luna decembrie. Toate modelele pot fi livrate în varianta alb sau negru.

Etichete: , ,