Cel mai mare procesator de plăți din România acceptă Google Pay

Scris de | 20 noiembrie, 2020
Cel mai mare procesator de plăți din România acceptă Google Pay

NETOPIA Payments anunță că este prima platformă de plăți digitale de pe piața autohtonă care acceptă plăți online prin Google Pay, serviciu recent lansat în România.

Potrivit reprezentanților NETOPIA Payments, compania a integrat deja metoda de plată prin Google Pay pentru 80% din cei aproximativ 30.000 de comercianți înrolați în platformă, urmând ca opțiunea să fie disponibilă pentru toate magazinele online partenere în perioada următoare.

Astfel, în urma parteneriatului dintre NETOPIA Payments și Google, clienții comercianților înrolați pot accesa direct din pagina de plată a magazinului online opțiunea de plată prin Google Pay, printr-o simplă apăsare de buton.

În prezent, NETOPIA Payments este cel mai utilizat procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, cu circa 70% cotă de piață în ceea ce privește numărul de comercianți înrolați, prin prisma celor aproximativ 30.000 de retaileri parteneri care folosesc serviciile şi soluţiile dezvoltate în cei peste 17 ani de activitate: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare și SMS.

Etichete: , ,