ASUS ZenBook Flip S UX371, un convertibil ultrasubțire echipat cu ecran OLED

Scris de | 2 decembrie, 2020
ASUS ZenBook Flip S UX371, un convertibil ultrasubțire echipat cu ecran OLED

ASUS a lansat pe piata locala ZenBook Flip S UX371, o combinatie perfecta de performanta, stil si autonomie. Acesta vine echipat cu un display OLED care redă fidel culorile și cu o autonomie de invidiat, care satisface pretențiile oricărui tip de utilizator.

OLED cu touchscreen și rezoluție 4K

Poate cel mai important aspect al device-ului este displayul OLED care vine chipat și cu touchscreen. Gratie rezolutiei 4K culorile sunt intense, luminozitatea este uniforma iar detaliile imaginilor sunt precise pastrandu-si calitatea si negrul profund chiar si atunci cand luminozitatea este reglata la un nivel minim.

Avantajele aduse de acest ecran nu se opresc aici, iar aici vorbim și de validare Pantone, 100% spectru de culoare DCPI-P3, timp de raspuns de 0.2 milisecunde si certificarea VESA DisplayHDR™ 500 True Black. În plus, laptopul este certificat TUV Rheinland pentru emisiile reduse de lumină albastră: aceasta poate afecta retina si impacteaza calitatea si durata somnului. Prin aplicatia MyASUS setările pot fi ajutate, pentru a scădea disconfortului și combaterea oboselii ochilor.

Ecran edge-to-edge și margini finisate cu diamant

Designul lui ZenBook Flip S este unul premium, având marginile prelucrate cu diamant, completate de o bară decorativă de aluminiu. În plus, laptopul dispune și de balamaua rezistentă ASUS ErgoLift, care se poate roti la 360 de grade și permite acestuia să fie utilizat în modurile laptop, tabletă, stand sau cort. În ceea ce privește tastatura lui ZenBook Flip S, aceasta este una edge-to-edge care vine la pachet cu un touchpad ASUS NumberPad 2.0 cu funcție dublă. Acesta controlează cursorul și sistemul de operare și se transformă la nevoie într-o tastatură numerică cu touch.

La interiorul device-ului găsim cele mai noi procesoare de la Intel, Generația a 11-a, diferitele configurații ale ZenBook Flip S permițând echiparea acestuia chiar și cu Intel Core i7 și grafică integrată Intel Iris Xe, ajutate de 16 GB de memorie RAM și un SSD PCIe 3.0 x4 cu o capacitate de până la 1 TB.

Autonomie de lungă durată

Culoarea cu care ZenBook Flip S vine finisat este foarte elegantă, aceasta fiind numită Negru Jad. Ea vine completată de finisaje Cupru Roșu pe margini, cele realizate cu ajutorul unui diamant. Aspectul general al device-ului este unul care inspiră ideea de lux fără a deveni însă extravagant, potrivindu-se oricărei persoane care caută un plus de calitate la laptopul de zi cu zi.

FIind aici vorba despre un ultrabook, ASUS ZenBook Flip S este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de portabilitate și de o autonomie foarte bună a bateriei. Un alt aspect de notat este faptul că, deși ZenBook Flip S este de dimensiuni foarte reduse, acesta nu face rabat la performanță. Durata unui ciclu de încărcare pe acest device este foarte îndelungată, de până la 15 ore, pentru ca să nu îți faci griji că rămâi fără baterie atunci când ai lucruri importante de rezolvat de acasă, de la birou sau pe drum.

În plus, ZenBook Flip S vine la pachet și cu o tehnologie de încărcare rapidă, care permite bateriei să ajungă de la 0 la 60 de procente în doar 49 de minute. Această performanță este posibilă grație încărcătorului ajutat de ASUS USB-C Easy Charge care permite o alimentare stabilă și rapidă indiferent de capacitatea sursei de energie.

Conectivitate pentru toată lumea

În ceea ce privește conectivitatea, ASUS ZenBook Flip S vine echipat cu un set complet de porturi I/O, inclusiv cu un port HDMI, două porturi rapide USB-C Thunderbolt 4 și un port USB 3.2 Gen 1 Type-A. Soluția Wi-Fi 6 (802.11ax) care vine integrată pe acest laptop îți va permite să îți faci treaba rapid, fără probleme și să te bucuri de streaming fluid de conținut multimedia la rezoluții 4K.

În plus, performanța foarte bună este optimizată și mai bine cu ajutorul ASUS WiFi Master Premium, tehnologie ce include ASUS Wi-Fi Stabilizer și ASUS Wi-Fi SmartConnect, primul software filtrând interferențele wireless pentru ca cel din urmă să asigure selectarea automată a celei mai bune surse de semnal WiFi pentru ZenBook Flip S.

Specificații ASUS ZenBook Flip S (UX371)

CPU

Procesor Intel® Core™ i7-1165G7
Procesor Intel® Core™ i5-1135G7

Ecran

Ecran tactil de 13,3 inchi OLED 4K UHD (3.840 x 2.160 pixeli) 16:9 cu rame subțiri NanoEdge
Rame laterale subțiri de 3,9 mm6; unghi de vizualizare larg de 178°; 100% DCI-P3

Ecran tactil de 13,3 inchi iluminat cu LED FHD (1.920 x 1.080 pixeli) 16:9 cu rame subțiri NanoEdge
Rame laterale subțiri de 3,9 mm; unghi de vizualizare larg de 178°; panou de nivel IPS (In-Plane Switching)

Sistem de operare

Windows 10 Pro, Windows 10 Home

Grafică

Grafică Intel® Iris® Xe

Memorie principală

8 GB / 16 GB 4266 MHz LPDDR4x

Stocare

SSD M.2 de 1 TB PCIe® NVMe™ 3.0 x4
SSD M.2 de 256 GB / 512 GB PCIe® NVMe™ 3.0 x2
32GB + 512GB de memorie Intel® Optane™  H10 cu SSD

Conectivitate

Intel WiFi 6 cu performanțe Gig+ (802.11ax) + Bluetooth® 5.0

Cameră

Webcam cu infraroșu IR cu suport pentru Windows Hello

Porturi I/O

2 x USB-C® Thunderbolt™ 4 (până la 40 Gbps)
1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (până la 5 Gbps)
1 x Standard HDMI

Tastatură și touchpad

Tastatură cu design edge-to-edge, complet iluminată, cu o cursă a tastelor de 1,4 mm
Touchpad / ASUS NumberPad 2.0

Audio

Sistem audio certificat Harman Kardon cu două boxe
Sistem audio stereo ASUS SonicMaster cu surround-sound; amplificator inteligent pentru performanțe audio maxime
Rețea de microfoane cu suport de recunoaștere vocală Cortana
1 x jack audio dongle USB-C® la 3,5 mm

Baterie

Baterie litiu-polimer de 67 Wh cu 4 celule

Adaptor AC

Tip conector: USB-C®
(Ieșire: 19 V DC, 65 W)
(Intrare: 100-240 V AC, 50 / 60 Hz universal)

Dimensiuni

1,39 x 30,5 x 21,1 cm

Greutate

Aproximativ 1,2 kg cu ecran standard

 

Etichete: , ,