Revolut are de astăzi și variantă web. Cum o poți accesa de pe desktop sau laptop

Scris de | 2 decembrie, 2020
Revolut are de astăzi și variantă web. Cum o poți accesa de pe desktop sau laptop

Revolut a anunțat lansarea versiunii web a aplicației pentru cei peste 13 milioane de utilizatori din Spațiul Economic European (SEE), Australia, Canada, Singapore, Elveția, Japonia și Statele Unite ale Americii. Aceștia își pot accesa acum aplicația și prin intermediul unui browser folosind un calculator sau laptop.

Fie că un client Revolut și-a pierdut telefonul sau cardul ori pur și simplu preferă să își verifice contul de pe calculator, aplicația web oferă atât flexibilitate cât și siguranță atunci când vine vorba despre situația financiară.

Utilizatorii Revolut se pot conecta în siguranță atunci când doresc să folosească versiunea web a aplicației, fiind protejați de autentificarea cu doi factori (2FA). Aplicația web le oferă o vizibilitate completă asupra contului lor Revolut, istoricul tranzacțiilor și carduri. De asemenea, își pot bloca/debloca cardurile și codul PIN sau să își pot activa/dezactiva setările de siguranță ale cardurilor.

Clienții Revolut își pot alimenta acum contul și de pe aplicația web; prin transfer bancar, prin intermediul unei cărți de debit sau credit sau cu ajutorul serviciului Apple Pay (acolo unde este disponibil și este folosit browser-ul Safari).

Pentru a accesa versiunea web a aplicației, utilizatorii trebuie să acceseze pagina securizată Revolut, să își introducă numărul de telefon și să urmeze pașii indicați pe ecran.

Etichete: , ,