Oppo lansează o nouă campanie de sărbători. Cum poți câștiga un Oppo Reno4 Lite

Scris de | 4 decembrie, 2020
Oppo lansează o nouă campanie de sărbători. Cum poți câștiga un Oppo Reno4 Lite

OPPO anunță lansarea unei campanii de sărbători care îi provoacă pe utilizatori să surprindă conținut creativ cu smartphone-ul. Astfel, ei pot câștiga și un smartphone OPPO Reno4 Lite dacă înregistrează un clip în care împărtășesc experiența acestui an și lucrurile bune pe care le-au trăit.

Mai mult, OPPO își propune să celebreze rolul pe care l-a avut tehnologia pe parcursul anului în păstrarea legăturilor umane, mai ales în momentele în care întâlnirile față în față nu au mai fost posibile. Ca primă acțiune, OPPO prezintă povești reale ale tinerilor din întreaga lume care se concentrează pe energiile pozitive și creativitate.

Seria OPPO Reno4, recent lansata pe plan local, îmbină performanțele foto-video cu eficiența: datorită technologiei proprietare OPPO de încărcare ultra rapidă, Super VOOC, modelele seriei pot fi folosite timp îndelungat după o încărcare de 5 minute.

De asemenea, căștile OPPO Enco W31 sunt rezistente la praf și apă, iar o încărcare de doar 15 minute oferă o autonomie a bateriei de 9 ore. Utilizând Reno4 Lite alături de căștile Enco W51 utilizatorii au ocazia de a face și împărtăși imagini, de a discuta cu prietenii și familia și de a asculta muzică în timpul sărbătorilor de iarnă.

Etichete: , , , ,