World of Warcraft: Shadowlands este jocul care s-a vândut cel mai rapid în ziua lansării

Scris de | 9 decembrie, 2020
World of Warcraft: Shadowlands este jocul care s-a vândut cel mai rapid în ziua lansării

World of Warcraft este unul dintre cele mai vechi și longevive jocuri din istorie, iar acest lucru se face încă remarcat, chiar și la 16 ani de la lansarea sa oficială. Finnd catalogat de mulți drept pionierul genului MMORPG, WoW încă se situează foarte bine pe piață și produce recorduri chiar și în 2020.

Potrivit cifrelor oficiale publicate de Activision-Blizzard, compania care produce World of Warcraft, cel mai recent expansion al acestuia, Shadowlands, a reușit să vândă 3,7 milioane de unități doar în ziua lansării, la nivel global. Acesta devine astfel jocul care se vine cel mai rapid în ziua lansării în istorie, depășind Diablo 3, un alt titlu produs de Blizzard.

Chiar dacă numărul jucătorilor de World of Warcraft nu mai este la fel de mare ca în anii trecuți, titlul încă supraviețuiește și o face chiar bine. Cu toate că Shadowlands a fost amânat în acest an, pentru ca cei de la Blizzard să rezolve bug-urile rămase în urma dezvoltării acestuia, jocul s-a vândut ca pâinea caldă și nici nu au existat probleme în momentul zero, cel în care s-a dat drumul serverelor.

WoW Shadowlands este până acum un hit, reacțiile abonaților fiind unele peste medie. Acesta a fost deja comparat cu cele mai de succes expansiuni, titluri precum Wrath of the Lich King sau Cataclysm.

Etichete: , , ,