Gardenscape este cel mai nou joc din magazinul Huawei AppGallery

Scris de | 17 decembrie, 2020
Gardenscape este cel mai nou joc din magazinul Huawei AppGallery

Un nou nume se alătură magazinului virtual Huawei AppGallery și le oferă utilizatorilor o experiență de gaming foarte bună. Jocul Gardenscapes, realizat de Playrix, îi întâmpină pe utilizatori cu o lume fascinantă, în care imaginația și creativitatea nu au limite.

În plus, ca parte a campaniei globale Game Fest din Huawei AppGallery, utilizatorii care își instalează pe dispozitive jocul Gardenscapes, pot intra în posesia unor oferte exclusive de rambursare de până la 20% pentru achizițiile din aplicații. Oferta este disponibilă în intervalul 15 decembrie – 14 ianuarie.

Alături de mecanismul standard de construire a unui puzzle, jocul Gardenscapes pune la dispoziția utilizatorilor puteri speciale și boostere care cresc viteza experienței de joc. Cu mii de niveluri și diferite grade de dificultate, fanii jocurilor tip puzzle sunt așteptați să se bucure de o experiență inedită.

Utilizatorii care își descarcă aplicația Gardenscapes se pot conecta pur și simplu cu contul de Facebook pentru a salva progresul jocului. Jocul poate fi apoi descărcat din AppGallery pentru a revendica ofertele de rambursare exclusive, prin conectarea cu același cont de Facebook.

Jocul se remarcă printr-o acțiune complexă și care adaugă o altă dimensiune întregii experiențe. Pe măsură ce jucătorii continuă restaurarea, pot descoperi secretele grădinii, fiind însoțiți de diverse personaje și de un animal de companie. Jucătorii pot face echipă cu prietenii lor de pe Gardenscapes, sincronizându-și conturile de Facebook. Odată sincronizați, se pot asocia pentru a obține poziția de top în clasament.

Etichete: , , , ,