MGT lansează în România Next Level Racing GT Lite Folding Cockpit

⇣ Sari la articol
MGT lansează în România Next Level Racing GT Lite Folding Cockpit

MGT Educational anunță disponibilitatea modelului GT Lite Folding Cockpit, cel mai nou simulator de curse Next Level Racing.

Noul cockpit este proiectat pe baza feedback-ului primit de la utilizatori și de la comunitățile de jocuri de tip racing, fiind conceput să satisfacă cerințele ridicate ale gamerilor din întreaga lume.

De aceea, acesta se bucură de avantajul unui design interesant, care se dovedeşte foarte util pentru cei cu spaţiu limitat acasă. Atunci când nu este folosit, GT Lite Folding Cockpit poate fi pliat, eliberând astfel spaţiul din cameră. Ca şi performanţe, noul cockpit este complet ajustabil, oferind posibilităţi multiple de montare a echipamentelor electronice, precum şi opţiuni de ajustare a acestora. Astfel, volanul, schimbătorul și pedalele pot fi reglate pentru a asigura utilizatorilor cea mai bună și cea mai confortabilă poziție pentru curse.

GT Lite este compatibil cu pedalele și volanele de la producători precum Logitech, Thrustmaster şi Fanatec, oferind în acelaşi timp posibilitatea de a instala volane cu opțiuni de montare prin prindere. Mai mult, suportul de fixare pentru schimbătorul de viteze poate fi montat atât pe stânga cât și pe dreapta, oferind astfel diversitate.

GT Lite este suficient de adaptabil și reglabil pentru a fi compatibil cu majoritatea brand-urilor de volane, pedale sau schimbătoare de viteză și oferă o experiență de joc completă, indiferent de statura jucătorului. 

La începutul lui 2021, utilizatorii Next Level Racing vor avea parte de o evoluție a seriei Lite prin introducerea unui simulator pentru pasionații de zbor, dar și accesorii de zbor pentru modelele F-GT Lite și GT Lite.

Scaunul simulator Next Level Racing GT Lite este disponibil pe eMag, la un pret de de 1.199 Lei.

Articole asemanatoare